banner392

Es Es ler yine Pamukova dan geçerken olay çıkardılar.

Her yıl deplasman maçına giderken Pamukova dan geçerken olay çıkaran Eskişehir Sporun ateşli taraftarı Bugünde İstanbul’a giderken Pamukova Mekece Mahallesinde Sakaryaspor taraftarı Tatangalar ile karşılaştı. Es es lerle Tatangaların karışalaşması mekeceyi savaş alanına çevirdi.

Es Es ler yine Pamukova dan geçerken olay çıkardılar.

Çıkan olaylarla silahlarda kullanılırken, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre takımlarının Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçı izlemek üzere yola çıkan yaklaşık 15 otobüs Sakaryaspor taraftarı ile İstanbul Ümraniyespor deplasmanına giden Eskişehirspor taraftarı Sakarya'nın Pamukova ilçesi Mekece Mevkii'nde karşı karşıya geldi.

İddiaya göre Eskişehirspor taraftarı mola verdikleri tesislerde bazı kişiler ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma büyüyerek karayoluna kadar taştı. Bu sırada Sakaryasporlu taraftarlar da olaylara karışınca iki grup arasında arbede çıktı.

Otobüsler kullanılmaz hale geldi
İki takım taraftarları da birbirlerine taş ve sandalyeler fırlattı. Otobüslerin camları kırılırken, 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Taraftarların kavgası sebebiyle Sakarya-Eskişehir arasında ulaşımı sağlayan yol uzun süre ulaşıma kapandı. Olaylar sebebiyle bölgeye Sakarya ve Geyve'den takviye jandarma, polis ekipleri ve TOMA sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri her iki takımın taraftarlarını güçlükle kontrol altına aldı. Bölgeye sevk edilen 112 ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Yaralılardan birisinin bıçaklandığı öğrenildi.

Silah sesleri yükseldi

Öte yandan bölgede silah sesleri de yükseldi. Eskişehirspor taraftarlarının üzerine pompalı tüfek 

ile ateş açan bir kişi objektiflere yakalandı. Olayların sona ermesinin ardından Eskişehirspor taraftarının bulunduğu otobüslerde arama yapıldı. Yapılan aramalarda çok sayıda sopa ve bıçak ele geçirildi. Yaklaşık 200 kadar Eskişehirspor taraftarı güvenlik sebebiyle geri gönderildi. Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.





 



Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 21:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER