banner392

Eğitim-Bir-Sen’in düzenlediği Voleybol Turnuvasında Meslek Lisesi 1. Oldu.

Pamukova da Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen “Okullar Arası Voleybol Turnuvasında kupa sahibini buldu.

Eğitim-Bir-Sen’in düzenlediği Voleybol Turnuvasında Meslek Lisesi 1. Oldu.

Pamukova Eğitim Bir Sen 16 Haziran 2014 tarihinde düzenlediği “ Okullar Arası Voleybol Turnuvasına” 10 takım katıldı. Guruplar arası yapılan müsabakalar sonucunda ilk iki takım yarı finale yükseldi.

Bu takımlar arasında yapılan müsabakalar sonunda Cumhuriyet İlkokulu ile Pamukova Teknik ve Endüstri Meslek lisesi finale yükselen takımlar oldu.26 Haziran tarihinde oynanan final maçı büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maçı 3-0 kazanan Teknik ve Endüstri Meslek lisesi turnuvanın birincisi oldu.

Final maçını, Pamukova ilçe Milli eğitim Müdürü Aziz Demir, Sakarya Eğitim Bir Sen başkanı Oğuzhan Özkan, Pamukova Eğitim Bir Sen temsilcisi Sayın Mahmut Sami Tuncal ve öğretmenler, konuk misafirler büyük bir heyecanla izlediler.

Maçın bitimiyle birlikte ödül törenine geçildi. Pamukova Eğitim Bir Sen temsilcisi Mahmut Sami Tuncal  turnuvaya katılan tüm okullara, turnuvada görev alan  hakemlere, ayrı ayrı teşekkür etti. Bu etkinlikleri Eğitim Bir Sen olarak yapmaya devam edeceklerini, çok daha büyük projeler in yolda olduğu müjdesini salondaki izleyicilere verdi.

Kupayı, Pamukova ilçe Milli Eğitim Müdürü  Aziz Demir ile Sakarya Eğitim Bir Sen başkanı Oğuzhan Özkan birlikte verdiler. Ayrıca birinci ve ikinci olan takımlara birincilik ve ikincilik madalyaları verildi. Turnuvaya katılan tüm takımlara katılım belgesi verildi. Kupa töreninin ardından Pamukova Eğitim Bir Sen tüm sporculara misafirlere tatlı ve kola ikramı yaptı. Pamukova Eğitim Bir Sen temsilcisi Mahmut Sami Tuncal  turnuva ya katılan tüm  sporculara, misafirlere teşekkür etti. (fotoğraflar: Foto Yakup)

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 23:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER