banner392

3. tek kurşun atış yarışması yapıldı

Pamukova Avcılar ve Atıcalar Kulübü tarafından düzenlenen “3. Tek kurşun atış yarışması” Bakacak köyü Göbetler mevkiinde yapıldı. Yarışmaya Osmaneli, Bilecek, Ankara ve yurdun değşik bölgelerinden Avcı ve Atıcı kulüp üyeleri yanında bireysel de katılanlar oldu. Yivsiz setsiz silahlarla 20 metre uzaklıktaki poligonlara asılmış pet şişelere tek kurşun atışı yapıldı.

3. tek kurşun atış yarışması yapıldı
Yarışmacılar her defasında 5 kurşun atışı üzerinden yarışmaya devam ettiler. 450 kişilik atış denemesi yapılan günde 7 atıcı attıkları beş kurşunda beş te beş yaparken, 5 atıcı da 5 te dört yaptı.
Pamukova Kaymakamı Abdullah Demir iki atış denemesi yaptı. Demir emanet otamatik silahla yaptığı iki deneme atışında bir keresinde 5-2,  bir keresinde ise 5-1 yaptı.
Pamukoavaspor kulübü başkanı İlhan Metin defalarca yaptığı deneme atışlarında 5-4 ü bir türlü gecemedi. Son elemelerde ise İlhan Metin 10. Oldu.
Günün finalinde ise Pamukova Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi Fatih Öz ile Osmaneli Avcılar Kulübü üyesi Cavit Seyyar şeyircilere müthiş bir atış heyecanı yaşıttılar. Seyredenler zaman zaman nefeslerini tuttular.İlk atışlarda daha rahat ve soğukkanlı atışları ile Pamukovalılarında her başarılı atışında alkışlarını alan Fatih son üç kurşun atışı denemesinin ikinci atışını karavana yapınca diğer atışını pas geçti ve 3 atışta 3-3 yapan rakibi Osmaneli’li Cavit Seyyar bu senenin Tek kurşun atış yarışması birincisi oldu. Fatih Öz ise ikinci oldu. Üçüncü ise yine Osmaneli Avcılar Atıcılar Kulübünden külup üyesi Erdoğan Kara oldu.
Avcılar Kulübü tarafından yapılan ödül töreninde 12 başarılı atıcıya da ödülleri verildi. 1. 2. 3 cülere otomatik tüfekler yanında 1.cilik, 2.cilik,3.lük kupaları verildi. 4.5.6 cıya otamatik tüfek, 7 ve 8 ciye Havalı Tüfek verildi. 9. 10. 11 ve 12. Ci ye de Elektrik süpergeleri ve piknik tüpleri verildi.
Organizasyonu yapan Pamuova Avcılar ve Atıcılar Kulübü adına konuan başkan Temer Şen katılımcılara ve ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Şen: “ Bir dahaki seneye de yarışların devam edeceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 12:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER