banner392

Ziraat Odası yeni Başkanı Yaşar Ulukaya oldu.

Pamukova Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu 33 delegeninin oylarının 20 sini alan Yaşar Ulukaya 4 seneliğine Pamukova Ziraat Odası Başkanlığına seçildi. Diğer 2 aday Rıza Duman (Bayırakçaşehir muhtarı) 8 oy. Mustafa Balaban ise 5 oy aldı.

Ziraat Odası yeni Başkanı Yaşar Ulukaya oldu.

Seçimde iki dönemdir başkan olan Erol Bakar aday olmazken Daha önceki seçimde Erol bakar a karşı aday olan ve 3 oyla kaybeden Yaşar Ulukaya ile Muhtar Riza Duman ve Mustafa Balaban seçimde yarıştılar.

 

Pamukova Belediye Kültür  Merkezi’nin 1 katında yapılan seçime delegelerin dışında Diğer ilçelerden oda başkanları da katıldılar.

 

Akyazı Ziraat Odası Başkanı A. Şener Bayraktar divan başkanlığına getirilirken, Adapazarı  Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu ile Kocaali Ziraat Odası Başkanı Taner Tunla divan üyeliklerine seçildiler.

ADAYLAR GÜNDEM DIŞI KONUŞTULAR.


Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, Geyve Ziraat Odası Başkanı S. Feyman Pınar, Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami Arık ve yönetimi kurulu üyeleri Hüseyin Can ile Niyazi Aka, Adapazarı, Kocaali, Akyazı dan da yönetim başkanı ile birlikte kurulu üyeleri de misafir olarak genel kurula katılan misafirler oldu. Seçime izleyici olarak katılan Siyası parti temsilcisi Saadet Partisinden belediye başkan adaylarından Ahmet Şen oldu.  Divan başkanı Ahmet Şen in ismini açıkladıktan sonra solunda büyük bir alkış koptu. Ahmet Şen de ayağa kalkarak kendine sevgi gösteren Ziraat Odası delegelerine teşekkür etti.

Seçim Saat 11.00 de başlamasına Veysel Kalender  adlı 1 delegenin uzun yolda olması nedeni ile 2 saat sonra açıklanabildi.

 

Genel Kurul sonunda Erol Bakar üyelere yönelik veda konuşması yaptı. “İki sene boyunca birlikte çalıştığım ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Artık ben çekiliyorum. Dinlenmek istiyorum” dedi.
YENİ BAŞKANIN İLİNİ ÖPENLERDE OLDU.

 

Seçim öncesi gündem dışı sör verilen adaylar dan Riza Duman seçildiği taktirde Pamukova Çiftçisine Antalya’da ki gibi güzel uygulamalar yapacağını vaat etmiş, Mustafa Balaban ise çalıştıkları gibi hizmetlerine devam edeceğini söylemiş. Yaşar Ulukaya ise çitçilere hizmet sözü vermişti. Sandıktan Yaşar Ulukaya çıktıktan sonra 7 asil, 7 yedek yönetim kurulu üyelerini belirledi ve Yeni Yönetimle birlikte basının karşına çıkıp poz verdiler.

Pamukova Ziraat Odası da genel kurulunu yapmış oldu.

 İŞTE PAMUKOVA ZİAAT ODASI YENİ YÖNETİM KULU BAŞKAN VE ÜYELERİ
ASİL YÖNETİM

Başkan: Yaşar Ulukaya

2-Adem Özkan

3-Yavuz Cambaz

4-Fuat Metin

5-Hüsnü Keskin

6-Mevlüt karagöz

7-Nevzat Sarı

 

YEDEKLER

1-İsmail Pehlivan

2-Ali Can

3-Yunus Şen

4-Şeref Parlar

5-Zabit Solak

6-Mustafa Çetin

7-Veysel Kalender. 
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Turgutlu
Turgutlu - 9 yıl Önce

Yeni gelen ziraat odası yönetimine basarılar dileriz. Erol bakar tsk eder ilcemize kazandırdığı ziraat odası mülkiyeti dolayı teşekkür ederiz kendisini sulama birliyi baskanı olarak gormek isteriz

Misafir
Misafir - 9 yıl Önce

Pamukova Ziraat Odasının 21/02/2014 günü yapılan seçimi kazanarak ipi göğüsleyen Yaşar başkanımızı ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik eder başarılar dilerim. Yönetimden de temennimiz sadece Ziraat Odasının tabelasına değil çiftçinin dertlerine ve sıkıntılarına sahip çıkıp bu sıkıntıları gerekli mercilere taşımalarıdır. Eski başkanım Erol BAKAR'a da hizmetinden dolayı teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER