banner392

Yaşlı Kadın, Odasında çıkan yangında hayatını kaybetti.

Pamukova da Yenice Mahalle Yeşil Sokakta 2 katlı evin üst katında oturan 83 yaşındaki Ayşe K. Sabaha karşı odasında çıkan yangında hayatını kaybetti.

Yaşlı Kadın, Odasında çıkan yangında hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan felçli  Ayşe Nineye daha rahat etsin diye ve çevresini seyrederek günlerini iyi geçirebilmesi için çocukları tarafından düzenlenen 2 katlı sevdiği güzel evinin 1. katında oturan oğlu Rahmi K. Her zamanki gibi saat 7.00 suları annesinin yanına çıkmak için dıştan merdivenli evin basamaklarına çıkmaya başladığı anda üst katın dumanlar içinde olduğunu gördükten sonra yangın var diye bağırmasına komşularında gelmesi ile yapılan tüm söndürme çalışmaları sonuç vermedi.

Olayın haber edilmesinden sonra olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekibi de diğer odalara sıçramış yangını söndürdüler.

Yangın söndürülüp odaya girdiklerinde Ayşe Ninenin yatağında yanarak hayatını kaybettiğini gördüler.



Olay yerine gelen Olay yeri inceleme ekibi inceleme yaptılar ve Pamukova C. Savcısı yangınla ilgili gören mahalleli ve Ayşe Ninenin yakınlarının ifadelerini aldıktan sonra. Hayatını ka ybeden Ayşe K. nin otopsisi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. 
YAŞLI NİNENİN YAKINLARI VE KOMŞULARI YASA BOĞULDU.
 
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER