banner392

Valilik Sadece uyardı. Okullar ise tatil edilmedi.

Meteoroloji Birinci Bölge Müdürlüğü’nün bölgemizde etkili olacak kar yağışı uyarı sonrasında Valilik tarafından ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına uyarı yazısı gönderildi.

Valilik Sadece uyardı. Okullar ise tatil edilmedi.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren hissedilir derecede azalarak, hafta boyunca mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Dün başlayan yağışların; bugün; Edirne-Kırklareli ve Tekirdağ kar yağışlı, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova’nın ise kuvvetli (10 ila 20 cm) ve yer yer yoğun(20 cm) kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

BUZLANMA

Yarın Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğu ilçeleri kar yağışlı, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova’nın kuvvetli (10 ila 20cm) ve yer yer yoğun (20 cm) kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi tahmin edilen kuvvetli poyraz fırtınası, hava sıcaklıklarındaki hissedilir derecede azalış kuvvetli ve yoğun kar yağışları sebebiyle vatandaşların ve ilgililerin meteorolojik tahmin raporları ve uyarıları takip etmeleri, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” 
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER