banner392

Tapu Müdürünün tayini çıktı.

Pamukova ya hizmet etmiş brokratlar birer birer başka yerlere tayin ediliyor. Bayram öncesi bir tayinde Tapu da yapıldı. Pamukova’nın Tapu Müdürü Yılmaz Keskin de İstanbul Çekmeköy ilçesine atandı.

Tapu Müdürünün tayini çıktı.

Keskin Pamukova’yı çok sevdiğini ancak görev gereği atama yapıldığını söyledi. “ Devlette hizmet vardır. O yüzden uzun süredir çalıştığım Pamukova’dan ayrılırken tabi ki güzel anılarla ayrılıyorum. Belleğimizde Pamukova ben ve ailem için unutamayacağımız bir güzel beldemiz olarak kalacak.”dedi. Çekmeköy’e atanan Yılmaz Keskin birde veda mesajı yayınladı.

İŞTE İLÇE TAPU MÜDÜRÜ YILMAZ KESKİN’İN VEDA MESAJI ŞÖYLE;

Değerli Pamukovalılar;

Genel  Müdürlük Makamının 31/07/2015 tarihli onayı ile İstanbul İli, Çekmeköy İlçesine atamam yapıldığından, Pamukova’da 2009 yılında başladığım görevimi, 28/09/2015 tarihi itibarıyla tamamlamış bulunmaktayım.

Sakarya’nın şirin ilçesi Pamukova’nın değerli insanlarını tanımak ve  6 yıllık hizmette bulunmaktan dolayı gururluyum. Burada hayatımız boyunca unutamayacağımız kalıcı güzel dostlar edindik. Dostlarımızdan ayrılacağımızdan dolayı hüzünlüyüz.

Buradan ayrılırken geride hoş bir seda bırakabilmişsek ne mutlu bize, benden yana bir hakkım varsa helal olsun,  sizlerde haklarınızı inşallah helal edersiniz.

Pamukovalı dostlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini  temenni eder.

Görüşmek umuduyla,

Allah'a emanet olunuz.

Saygılarımla. 

Yılmaz KESKİN

Pamukova  Tapu Müdürü 
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 08:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hakan özen
hakan özen - 9 yıl Önce

basarılar dılerım yenı gorev yerınızde bana yardımcı olmustunuz tesekkur ederım

SIRADAKİ HABER