banner392

SEDAŞ Demokrasi ve Milli Birlik Günü için hazırlıklarını tamamladı.

Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya’da elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji akışı için gerekli tedbirleri aldı.

SEDAŞ Demokrasi ve Milli Birlik Günü için hazırlıklarını tamamladı.

SEDAŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, vatandaşların bu günü huzurlu bir şekilde geçirmesi amacıyla, saha ekipleri ile arızalara hızla müdahale için ekipleri ile hazır olacağını ve oluşabilecek arızalara karşı, SCADA ve WFM Merkezleri ile koordineli bir şekilde şebeke işletme bakım ekiplerinin sahada yönetileceğini belirtti. SEDAŞ, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de olası enerji kesintilerine karşı müdahale için nöbetçi personel görevlendirecek, şebeke operasyon araçlarını hazır durumunda bekletecek ve TEDAŞ (Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.) birimleri ile de iletişim ve irtibat halinde olacak.

SEDAŞ yetkilileri yaptıkları açıklamada Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle sorumluluk bölgelerindeki illerde şebeke arızalarına anında müdahale edecek personelleri görevlendirerek, nöbet listelerini oluşturduklarını belirttiler. SEDAŞ yetkilileri, oluşabilecek arızalarda elektrik kesintileri için, bildirimde bulunmak amacı ile 186 nolu arıza ihbar hattına başvurulması gerektiğini bildirdiler. Alo 186 ve Çağrı Merkezine vatandaşların her gün 24 saat boyunca ulaşabilecekleri ve bildirimde bulunabilecekleri açıklandı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER