banner392

Seçim öncesi bunlarıda gördük

Genel Seçim öncesi partilerden yardım istemeye gelen bazı vatandaşlar partilerden para yardımı yanında birde erzak pakati istediler.

Seçim öncesi bunlarıda gördük
Bir partiye gelen 5 nüfuslu aile olduğunu söyleyen N. K isimli vatandaş partiden evinde yiyecek olmadığını 5 nüfus baktığını işsiz olduğunu söyleyerek yardım istedi.
Neler istediğni ise küçük bir kağıda yazan N.K “bana bunları verirseniz benim evimde 5 tane oyum var. Oylarımı size veririm.” Dedi.
Parti yetkililerinin ise böyle bir gelenek olmadığını söylemeleri üzerine partiden ayrılan aynı kişi başka bir partiye gitti. Ancak biraz zaman geçtikten sonra yeniden gelen aynı vatandaş verdiği listeyi almaya geldiğini söyledi.
Başka partilere gittiğini söylemeden yine aynı istek ve taleplerde bulunduğunu gördük, gerçekten de fakir ve işsiz görüntüsü veren bu insanı teşhir etmek istemedğimiz için sadece partiye bıraktığı listenin fotoğrafını çektik ve adının üzerini karaladık.
Başka bir olay da da siyasi yasaklar öncesinde çalışmalar yapan vatandaşlara kendi düşüncelerini anlatan siyasilere (elimizde viedolar var) söz veriyoruz tüm oylarımız sizlere dediklerini gördük. Ancak seçimden sonra başka bir partinin önünde alkış yaparken görüntüledik.
Seçim den bir gün önce araçlarla konvoy yapan şehirde tur atan bir partinin araçları ile konvoya katılan vatandaş aracına gaz aldıktan sonra, başka bir partinin konvoyuna da katıldı ve ordan da aracına gaz aldı.
Kısaca seçim öncesi aklımızda kalanların bir kısmı bunlar. Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2011, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER