banner392

Salih Gürsoy’u kaybettik.

Pamukova’nın sevilen simalarından olan Aziz Gürsoy’un oğlu, Mehmet Görsoy’un kardeşi, Suat Okçum’un kayınbiraderi, Cüneyt ve Sinan Gürsoy’un babaları Salih Gürsoy hayatını kaybetti.

Salih Gürsoy’u kaybettik.

 Daha önce Akmercan Doğal Gaz şirketinde çalışan daha sonra ise yine bir altyapı çalışmaları yapan bir firmanın Sakarya da ki şantiyesinde çalışırken dün aniden kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Salih Görsoy dün hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre 60 yaşlarında ki Salih Gürsoy dün şantiyede yapılan bir çalışmayı bir arkadaşı ile izlerken aniden yere düştü. Yanındaki arkadaşı Salih'in kriz geçirdiğini gürünce 112 Acil servisine haber vererek onun Hastaneye kaldırılmasını sağladı.

Hastaneye kaldırılan Salih Gürsoy Hastahanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Salih Görsüy bugün Pamukova da Çarşı Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.


Salih Gürsoy’u son yolculuğunda yalnız bırakmayan yakınları, tanıdıkları dostları Merhumu ebediyete uğurladılar.

Mezarlıkta babası çocukları ve kardeşi göz yaşarını tutamadılar. Salih Gürsoy un son günlerde emekli olmak için tüm evraklarını yaptırdığı ve emekli günü geldiğinden dolayı çok mutlu oluduğu öğrenildi. Tam emekli olacakken eceline yenik düşen Pamukova’nın sevilen insanlarından olan Salih Gürsoy’a PamukovaHaber olarak bizlerde Allahtan Rehmet, Yakınlarına ise sabırlar diliyoruz.















Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 00:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İbrahim Azak
İbrahim Azak - 7 yıl Önce

çok kıymetli salih abimize allah'tan rahmeti ile muamele etmesini diler,kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Mehmet GURSOY
Mehmet GURSOY - 7 yıl Önce

Bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler eder saygılar sunarım

Cuneyt Sinan gursoy
Cuneyt Sinan gursoy - 7 yıl Önce

Bizi yanlız bırakmayan herkesten Allah razı olsun

Halil Bablak
Halil Bablak - 7 yıl Önce

Dinleyen yok ki Raşitcigim
Herkes kendi havasında...

RASIT DEMIR-ALMANYA
RASIT DEMIR-ALMANYA - 7 yıl Önce

vefat edene allah rahmet eylesin-ailesine sabirlar diliyorum:yillardir yazdim yazdim-kalp krizlerinde ilk dört dakika cok önemlidir:ambulans ile hastahaneye kaldirilmadan önce ambulans icinde acil ön igne ile müdahale yapilmali idi:ben pamukovaya tam tesekküllü hastahane isteyince kimseden ses cikmiyor-yarin birgün sizinde basiniza gelebilir-adapazari alsin hastahanelerini münasip yerine soksun:pamukovada önlem yok-bu acilar cok yasanacaktir:siz sesinizi cikarmamaya devam edin:

SIRADAKİ HABER