banner392

Sakarya’nın geleceğini böyle mi inşa edecekler.

Çarşamba günü bir kısım gazeteci ile Pamukova’nın Akçay havzasına gelen büyük şehir belediye başkanı zeki Toçoğlu birlikte geldiği gazeteci ve Sakarya Üniversitesi Röktörü, Saski müdürü ve bir takim yetkililerle bölgede piknik yaptıktan sonra baraj çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya’nın geleceğini böyle mi inşa edecekler.

Daha sonra bir takım gazetecinin de kendi yayın organlarında yayınladıkları Akçay haberi özellikle Pamukovalılar tarafından tatmin edici bulunmadı.

 

Pamukovalıların daha önceleri Akçay Havzası denen bölgeyi yakından tanımaları ve sık sık bu yaz gününde Köy yeri gibi, Kaymakam suyu gibi yerleri gezip görmeleri yapılan gazete açıklamalarının daha ilerisinde olduğu için hatta bazı vatandaşların yapılan çalışmada daha farklı bilgilere sahip olmaları nedeni ile Çarşamba günü gelen gazetecilerin haberleri Pamukovalıları  tatmin etmedi.

 

Bu haberlerden sonra bölgeye Pamukovalı gazeteciler olarak bizler vatandaşların çağırmaları üzerine gittik ve olayı yerinden gördük ki. Gelen misafirler Çarşamba günü Kaymakam suyu bölgesinde soğuk su başında piknik yapmışlar orada güzel su sohbetleri etmişler ama yiyip içtikleri yiyeceklerin kaplarını, ambalajlarını hatta yarım bıraktıkları içecekleri yemyeşil çayırlarda bırakıp gitmişler.

Yakınlarda yaşayan köylüler bu durumu görmüşler ve köy yerinde çöpleri bir ağacın gölgesine toplamışlar.

Bizde oralara kadar gitmişken olayı görüntüledik sizlerle paylaşıyoruz. Taktir siz değerli okuyucularımızındır.

 

NOT: Akçay Baraj çalışmaları haberinden sıcak görüntüler bu haberden sonra video görüntüleri ile. (Baraj çalışmalarında zemin kaymaları söylentileri var. Zemin çürük söylentileri var. Bir sonraki haberimiz de baraj çalışmalarını en sıcak görüntüleri ile sizlerle paylaşacağız) bizi takip etmeye devam edin lütfen. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

vatandaşa çok güzel örnek oluyorlar çevremizi temiz tutalım ama değilmi

pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

yiyelim içelim hesabı torunum ödesin der gibi yi yelim içelim temizligi vatandaş piknikçi ödesin

SIRADAKİ HABER