banner392

Pamukovalılar Şehitleri için sokağa döküldü.

Dün gece Dağlıca’da arazi arama tarama çalışmalarına giderken PKK tarafından kahpece şehit edilen 16 Mehmetçik için Pamukovalılar sokağa döküldü.

Pamukovalılar Şehitleri için sokağa döküldü.

Akşam saat 20.00 suları önce ilçe merkezinde toplanan gençler İstiklal Marşı okuduktan sonra Şehitler için araçlarla konvoy şeklinde ilçe içinde yürüyüş gerçekleştirmeye başlayınca tahmin edilemeyecek şekilde tüm Pamukovalılar kendilerini sokağa attılar. Araçlarla şehir turu yapan kalabalık daha sonra Şehirlerarası yola çıktı.

D-650 karayolunda gittikçe büyüyen araç konvoyuna şehirler arası araçlarında eşlik etmesi sonucu müthiş bir konvoy ve korna sesleri ile tam bir orkestra oldu. Ovanın her tarafından duyulan Teröre lanet konvoyu ses getirdi.




Şehir merkezi girişinde Emniyet güçleri araç konvoyunu şehir girişinden vermedi. Ancak coşkulu kalabalık ayrı yerden verilen yol boyunca da yeniden merkeze girdi. Merkez de ise korna sesleri ve tepki eylemini duyan vatandaşlar Pamukova merkezinde tören alanında toplanmışlardı. Alana küçük büyük araçlar coşku ve korna sesleri ile girdikleri anda bekleyen kalabalık ise “Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm diyene” sloganları attılar.

Gençler tarafından organize edilen ve tüm Pamukovalılar katıldığı Teröre Lanet Konvoyu h olaysız şekilde dağıldı. 
GÖRÜNTÜLER İÇİN ALTAKİ VİDEOYU TIKLAYIN
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 08:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tuba oztopcu
tuba oztopcu - 9 yıl Önce

genci; yaşlısı;çocuğu; kadını herkes sokağa dökülmüş pamukova halkına helal olsun.diğer şehirlerden önce davranarak ilk sokağa dökülen yer olmuştur canu gönülden tebrik ediyorum

SIRADAKİ HABER