banner392

Pamukovalılar Belediyenin düzenlediği iftarda oruç açtılar.

Pamukovalılar Büyükşehir ve Pamukova Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri “Mahellemizde İftar var” programında bir araya gelip binlerce vatandaş oruçlarını birlikte açtı.

Pamukovalılar Belediyenin düzenlediği iftarda oruç açtılar.

 Pamukova Anadolu Lisesi önünden Belediye Tören alınana kadar, 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesi dahil, sağlık ocağı binası karşındaki sokakta da iftar sofraları açıldı.

 

Sabah saatlerinden iftar hazırlıkların yapılmaya başlandığı bugün iftara saatler kala masalar dolmaya başladı. Aileler iftar öncesi yerlerini adlıler.

 

İftara 1 saat kala Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser alana geldi. Daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da alana geldikten sonra iftar masalarında bekleyen vatandaşlar başkanlar tarafından gezilerek selamlandı. Hayırlı iftarlar dilendi.

 

Belediye başkanlarının iftara katılan vatandaşları selamlaması 1 saat kadar sürdü. İftar etkinliğinde belediye tarafında kurulan sahnede kuranı kerim okundu.

 

Oruç açma saati geldiğinde okunan akşam ezanının ardından binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı.

 

Pamukova İftarına Sakarya Milletvekili Mustafa İsen de geldi. İsen Belediye giriş tarafında bir masada yeğeni Ali Şafak ile birlikte orucunu açtı. Masaya Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın da refakat etti.








 

İftardan sonra da çocuklara yönelik Karagöz ve Hacivat oyunu gösterildi.

İFTAR ÖNCESİ MASALARI GEZEREK TEK TEK ZİYARET EDEN BAŞKANLAR ONLARI BÖYLE SELAMLADILAR. (alttaki videoyu izleyin lütfen)

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 22:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukova
pamukova - 8 yıl Önce

büyükşehir belediyesine teşekkür. şu yollarda bir an önce asfalt olsa ne güzel olur .parke taş istemezük.20 günde 10 metre yol aldı oda göstermelik.

SIRADAKİ HABER