banner392

Pamukova Kömürcü Sabahattin Abisini kaybetti.

Eskiyaylalı Merhum Mustafa Özerin oğlu, Kamyoncu Murat ile İstanbul Büyük Şehir belediyesinde çalışan Ferhat Özer in babası, Merhum Aleattin Özer in abisi, Recep Özer in kardeşi, Maliyeci İsmail Özer in amcaları, Pamukovalıların kömürcü Sabahattin diye tanıdıkları, Şoförlerin ise kamyoncu Sabahattin diye bildikleri Sabahattin Özer’i kaybettik.

Pamukova Kömürcü Sabahattin Abisini kaybetti.
 Uzun süreden beri yakalanığı rahatsızlık yüzünden tedavi gören Sabahattin Özer dün sabah saat 8.00 suları hayatını kaybetti.

Pamukova Eskiyayla Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu ve yönetim kurulu üyesi de olan Sabahattin Özer 72 yaşındaydı 2 erkek 3 kız babası olan Sabahattin Özer’in ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Dün sabah saatlerinde hasta yattığı yatakta eşi ve yakınları ile sohbet ederken hatta ölüm vasiyetlerinden kendisinin nereye gömüleceğine kadar konuşurken vasiyetinde “ Beni ikindi namazından sonra toprağa verin” dedikten sonra hayatını kaybeden sevilen ve sayılan insan Sabahattin Özer i yakınları ve tanıdıkları son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Bugün Cumhuriyet Mahallesi derebaşı Camiinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından kılanan cenaze namazı sonrasında Kömürcü Sabahattin Yukarı mezarlıktaki aile mezarlığna defnedildi.

Pamukovahaber.com ailesi olarak merhuma Allahtan Rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diliyoruz.












Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 01:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yusuf Balaman
Yusuf Balaman - 7 yıl Önce

tertibim kardeşim başınız sağolsun allah sabır versin şimdi gördüm haberi allah mekanını cennet eylesin . sevdiklerine ve sevenlerine sabırlar versin.

SIRADAKİ HABER