banner392

Pamukova Esentepe Sosyal Tesislerinde yangın çıktı.

Pamukova’nın En Gözde yerinden olan Büyükşehir ve Pamukova Belediyesiinin birlikte yaptıkları Esentepe Sosyal Tesislerinde dün saat 16.00 suları Kafeterya olarak kullanılan binada yangın çıktı. Yanan şömineden çıktığı tahmin edilen yangın büyük uğraşlar sonunda söndürülebildi.

 EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan “Belediye Esentepe Sosyal Tesisleri’nde”  çıkan yangına ulaşmak için kısa sürede bölgeye giden Sakarya Büyükşehir ve Pamukova Belediyesi ve Geyve Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına ulaşmak için ilk giden merdivenli araç giriş kapısı katının altından geçemedi. Tesisin başka çıkış kapısı olmaması da yangın söndürmede yanan alana müdahale de sıkıntılar ve zaman kaybına neden oldu.

Ayrıca itfaiye ekiplerinin iki katlı binanın çatı kısmına tavandan girişinde çok dar ve girmeye imkan olmadığı için girememeleri sonunda binaya sonradan gelen takviye itfaiye araçları ile müdahale edildi.

Bina içinde yangın çıktıktan sonra tehlikeyi azaltabilmek için yanabilecek tüplerin dışarıya çıkarılmasından sonra Çatı üzerine Seyyar merdivenlerle çıkıldı.

Önce köpüklü ve su sıkılarak yangın söndürüldü.





Pamukova’nın en gözde tesisleri olan büyük paralar harcanarak yapılan Pamukova Belediyesi Esentepe Sosyal Tesislerinin yangına karşı tedbirsiz oluşu, giriş kapısının bile düşünülmeden yapılması, kafeterya denen tesis içinde yapılan bacanın tavanının ahşap olusu ve üzerinde farklı bir malzeme kullanılması mı yangına neden oldu diye soru işaretli bırakan bir yangın yaşandı.

İŞTE YANGINDAN CANLI GÖRÜNTÜLER ( alttaki videoya tıklayın) 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER