banner392

Pamukova doğumlu Uzman Çavuş Diyarbakır da şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Gürsel Demir'in Eskişehir'deki baba ocağına yas düştü.

Pamukova doğumlu Uzman Çavuş Diyarbakır da şehit oldu.
Pamukova doğumlu olan Gürsel Demir in ailesinin işi yüzenden Eskişehir e taşındıkları ve baba Mehmet Demir in Şeker Fabrikasında çalıştığı öğrenildi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Gürsel Demir'in (27) Eskişehir'deki baba ocağında yas var.

Yetkililerin, şehit Demir'in ailesinin yaşadığı Sütlüce Mahallesi Uluzafer Caddesi'ndeki eve gelerek baba Mehmet ve annesi Döndü Demir'e acı haberi vermesinin ardından eve Türk bayrakları asıldı.



Aldıkları haber üzerine fenalık geçiren anne ve baba 112 Acil Servis ekiplerince tedbir amaçlı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bekar olan Demir'in babası Mehmet Demir'in Eskişehir Şeker Fabrikasında işçi olarak çalıştığı, bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Gürsel Demir'in, yarın ikindi vakti Reşadiye Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Kanlıpınar Şehitliği'ne defnedileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 01:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER