banner392

Pamukova'da Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi ilk sonucu Ağaççılardan geldi

Pamukova’da 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi sonuçları ilk sonucu Ağaççılar Mahallesinden geldi. 25 Seçmeni olan ve Pamukova ya en yakın Mahallelerden olan Ağaççılarda ki sonuca göre Tayip Erdoğan’a 13 Oy çıkarken, Muharrem İnce’ye 5, Meral Akşener’e 4 oy Temel Karamollaoğlu'na 1 oy çıktı.

Pamukova'da  Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi ilk sonucu Ağaççılardan geldi

Pamukova’da 74 sandıktan ilk sandık olan Ağaççılar sandığında Cumhurbaşkanı adaylarından Selahattin Dmirtaş’a ve Doğu Perinçek’e oy çıkmadı.

Ağaççılar’da da 25 seçmenden 2 tanesi Cumhiryet İttifakına 2 oy Verdi.  1 seçmende seçime gelmedi.

Milletvekili pusulasında yer alan partilerden AKP ye 10 oy, CHP ye 3 oy, İYİ Partiye ise 4, MHP ye 4 Saadet Partiye 1 oy çıktı. Hüdapar ile HDP ye oy çıkmadı.

Pamukova da 24 Haziran seçiminde sabah saat 8.00 da başlayan seçim de katılım yüksek oldu. Saat 18.00 da sandıklar açıldıktan sonra Genelde okullarda kurulan sandıklarda kulanılan oy pusuları sayıldı. Pusula ve zarflar eşitlendikten sonra sayıma geçildi. Elbirlikte Okulunda 6 sandıkta kullanılan oyların sayımı yapıldı.

Sandıkların açılıp saılması sonrasında en hızlı şekilde sayım yapılan Pamukova’nın en az seçmen sayısana sahip olan Ağaççılar Mahallesinin sandıklarının oyu sayımı yapılıp İlçe Seçim Kuruluna getirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 01:08

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER