banner392

Pamukova da kardan kapalı yol yok.

“İki gündür Pamukova yüksekleri ve ilçe merkezine yağan kardan dolayı kapalı yol yok”

 Pamukova da kardan kapalı yol yok.
 Belediye tarfından yapılan bu açıklamadan sonra köylerde belediye ekiplerinin çalışmaları sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı.

Face Book ta Belediye Başkanı Cevat Keser adı ile yayınlanan açıklama ve resimlerin altında birde Olası aksaklıkların bildirlmesi için 5 hatlı bir telefon verildi.

İŞTE BELEDİYENİN YAPTIĞI AÇIKLAMA

“Salı günü akşamının geç saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, Pamukova'nın yüksek kesimlerinde etkili olurken, Meteorolojinin önceden uyarması nedeniyle Pamukova Belediyesi, kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti.
İlçe merkezi başta olmak üzere Mahallelerde (köylerde) etkisini gösteren kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için Pamukova Belediyesi tarafından, kar yağışı ile birlikte ilk etapta ilçe merkezinde buz tutan kaldırımlarda tuzlama çalışmaları yapıldı.
Sabah erken saatlerden itibaren ilçenin yüksek rakımlı Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli, Mesuriye, Kadıköy Kazimiye, Bakacak ve Bağlar mahallelerinde (köylerinde) kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etti.

Ekiplerimiz 24 saat aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerdir. Vatandaşlarımız olası aksaklıkları Pamukova Belediyemizin çağrı merkezi

551 34 14

551 34 15

551 30 20

551 30 83  

551 28 33 nolu telefonunu arayarak bildirebilirler”

Belediye Başkanı

Cevat KESER 



Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER