banner392

Pamukova da Emniyet ve Jandarma eş zamanlı operasyon yaptı.

Polis ve jandarmanın kapsamlı operasyonunda çok sayıda eve baskın düzenlendi. Operasyonlarda aralarında bir basın mensubunun, bir polis memurunun bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Pamukova da Emniyet ve Jandarma eş zamanlı operasyon yaptı.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla sabaha karşı 05.30 sıralarında Sakarya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda daha önce araştırmalar sonucu tespit edilen evlere baskın yapıldı.

Sabahın ilk ışıklarında düzenlenen operasyonlar kapsamında yaklaşık 10 kişi gözaltına alındı. Polis, baskında kimsenin olmadığı evlere çilingir yardımıyla girdi. Gözaltına alınanlar arasında bir dershane müdürü, bir polis memuru ve FETÖ örgütünün Pamukova imamının olduğu belirtildi. Baskın yapılan evlerden bazılarında ise kimsenin bulunmaması dikkat çekti. Operasyonlarda çok sayıda belge ve döküman ele geçirildi.

Jandarma da eş zamanlı Mekece Mahallesinde operasyon yaptı.

Sabah aynı saatlerde Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Mekece Mahallesinde bir eve operasyon düzenlediler. Evde kimsenin olmaması nedeni ile evin kapısı akrabalarına açtırıldı. Evde çok sayıda CD, belge, kitap ve döküman ele geçirildi.

Operasyonların ilçede devam ettiği, önümüzdeki saatlerde Polis ve Jandarma tarafından yeni göz altıların gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Daha öncede 20 öğretmen açığa alınmıştı. Görevden alınan öğretmenlerin Aktif _ Sen üyesi olduğu öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlünde de görevden alınan 3 personelin 1 si ilçede Emniyet müdürü iken izine ayrılmıştı, Açığa alınan diğer emniyetçinin 1. İsi kömiser diğerinin ise Polis memuru olduğu öğrenildi. 


Pamukova da 1 de Kamu Görevlisi tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 18:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER