banner392

Pamukova da demokrasi mitingi canlı yayında (izleyin)

15 Temmuz Feto Darbe girişiminin yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Pamukova da da coşkulu kalabalıklarla hatırlandı ve lanetlendi. Demokrasi Meydanında küçük Elçin in okuduğu 10 Kıtalı İstiklal Marşı bazılarının gözyaşlarına neden oldu.

Pamukova da Demokrasi Mitingi Yapıldı Küçük Elçin İstiklal Marşının tamamını okudu
 Pamukovahaber.com kameraları ile çekilen Pamukova Meydanından canlı görüntülerde çoşku vardı. Kalabalıklar zaman zaman tekbir sesleri ile heyecanlarını dile getirdiler. Solaganlar atanlar, elerinde küçük çocukları ile bebekleri ile al kırmızı bayraklarda alanları dolduran kalabaklıklar bir daha kumpaslara ve darbelere izin vermeyeceklerini gösterdiler.

Gece geç saatlere kadar devam eden birlik ve beraberlik içinde geçen etkinlikte Türk Bayrağı dışında farklı bir görüntü içeren bayram ve flama kullanılmadı.

Güvenlik hat safhadaydı. Hiçbir olay olmadan sona eren Pamukova Demokrasi meydanındaki tüm götüntüleri alttaki videodan izleyebilirsiniz.

Geçenin en çok izlenen ve dikat çeken görüntüsü ise Pamukova Fatmahanım İlk ve Ortaöğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerinden olan Küçük Elçin ( 6 yaşında ) Elçin Uysal’ın ezbere okuduğu 10 Kıtalı 41 dizeli İstiklal Marşı dinleyenleri duygulandırdı. İlçe bölük komutanının da İstiklal Marşını dinlerken gözleri doldu. Elçini kutlayanlar ve onu tebrik edenler yanına geldiler. Ancak O Marşı şiir gibi okuduktan sonra gayet olgun tavırlarla yere indi ve eğilerek dinleyenleri selamladı ve dahda çok alkış aldı.

İşte Pamukovahaber.com kameralarında Küçük Elçin in İstiklal Marşını okuduğu o anlar.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER