banner392

Pamukova Bir Değerini Daha Kaybetti

Pamukovalıların Yakından tanıdığı sevilen esnaflarından olan Foto Yakup Lakaplı (Yakup Budak) 1947 doğumlu 3 çocuk babasıydı. Foto Yakup Dün akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 Yediden yetmişe herkesin yakından tandığı sosyal bir insan olan Bir zamanlar belediye meclisinde de meslis üyesi olarak hizmet veren Foto Yakup adına birde sokak adı bırakarak sevenlerini yalnız bıraktı.

 

Pamukova da uzun yıllardır Fotoğrafçılık yapan ve Pamukova tarihi ile de yakından ilgilenen ve araştırmalar yaparak köylerin geçmişi ve köyde yaşayanlan hakında da araştırmalarını yayınlayarak tarihe de işik tutan Foto Yakup Pamukova ile ilgili köylerden öyküler hazırlamış ve yeni bir kitap yayınlamak üzere olduğu duyulmuştu. Ancak yeni kitabını yayınlayamadan ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu.

Bugün Pamukova da ikamet ettiği Elperek Mahallesindeki evinin önünde toplanan sevenleri ile birlikte Mevlana Camisi imamı ve oradaki tanıdıkları ile vedalaşan merhum daha sonra öğle namazı sonrası Çarşı camisinde kılanan cenaze namazı ardından Pamukova Yukarı Mezarlıkta ebediyete uğurlandı.







PamukovaHaber.com ailesi olarak aniden aramızdan ayrılan merhum Yakup Budak kardeşimize Allahtan Rahmet, yakınlarına ise sabırlar diliyoruz.


FOTO YAKUP'U SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR.
(Alttaki videodan görebilirsiniz)

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER