banner392

Pamukova Belediyesinde Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı.

Kurban Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programı Pamukova Belediye Başkanı Cevat KESER’in makamında yapıldı.

Pamukova Belediyesinde Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı.

Bayramlaşma programına; Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Spor Kulüpleri, esnaflar, belediye personelleri ve yaşlısından gencine, kadınından erkeğine 3 bin beş yüz civarında vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında Pamukova Belediye Başkanı Cevat KESER, çocuklara bayram harçlığı dağıtırken, bazı vatandaşların da sorunlarını dinleyerek ilgilenilmesi için belediyemizin ilgili birim amirlerine talimat verdi. Sanki seçim atmosferine girilmiş gibi bir havada gerçekleşen bayramlaşma programında vatandaşların Başkan KESER’e yönelik yoğun tezahüratları dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar belediye binasını hep bir ağızdan söyledikleri “En Büyük Başkan Bizim Başkan, Pamukova Seninle Gurur Duyuyor, Durma İlerle Pamukova Seninle” sloganlarıyla inlettiler. Başkan KESER’de onlara “Önce ALLAH’ın izni, sonra Cumhurbaşkanımız, Genelbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tasvipleri ve sizlerin bu eşsiz güven ve desteği ile 2019 belediye seçimlerinde yine birlikteyiz inşallah” dedi.

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı KESER, “Tüm Pamukova halkının mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu bayram çok daha aşırı ilgi olduğunu gördüm. Pamukova halkımız yapılan hizmetlerin kadrini kıymetini bilen, kaliteli ve vefalı bir halktır. Bu yoğun katılımlı bayramlaşma programı da bunun bir göstergesidir. Yaptığımız çalışmalar, verdiğimiz emekler anamızın ak sütü gibi hemşerilerimize helal olsun. Pamukova halkını birebir sevmek, birebir hizmet etmek bizim başımızın tacı, vazifemiz, mecbur yapmamız gereken hizmettir. Ben bu bayramda bunu gördüm. Cenab-ı ALLAH’a şükürler olsun ki herkesimin ortak noktası olarak bugün burada çok büyük bir kalabalıkla bayramlaşma programı icra ediyoruz. Bu vesileyle davetimize icabet ederek bizlerle bayram coşkusunu yaşayan yediden yetmişe bütün hemşerilimize, muhtarlarımıza, Meclis üyelerimize, siyasi parti ve STK temsilcilerimize, kanaat önderlerimize, spor camiamıza, siyasi parti temsilcilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca yüreği bizimle olupta mazeretleri dolaysıyla bayramlaşma programımıza iştirak edemeyen vatandaşlarımızın da bu vesileyle bayramlarını kutluyorum. Teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Tüm Pamukova halkına sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi. 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER