banner392

Oy Ve Ötesi Derneği Seçim Sonuçlarını Değerlendirecek.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda 81 ilde sandık sonuç tutanaklarının Türkiye Tutanak Teyit Sistemi’ne (T3) aktarılmasını ve böylece YSK seçim sonuçlarının bir sağlamasını yapmayı hedefleyen Oy ve Ötesi Derneği Seçim tutanaklarını telefon üzerinden gönderilmesini talep etti.

Oy Ve Ötesi Derneği Seçim Sonuçlarını Değerlendirecek.
 Tamamen Gönülü ve siyasi partilerden bağımsız genç bireyler olarak yola çıkan Demokratik ve katılımcılık hareketi olan Oy ve Ötesi derneği seçim sonuçlarını yakından takipe edecek.

Bu amaçla “Bütün vatandaşların kullanabileceği bir mobil uygulama hazırladık: Mobil cihazlarınıza kolayca yükleyebileceğiniz T3 Tutanak Gönder uygulaması başlattık.

16 Nisan Pazar günü bu uygulama ile görev aldığınız sandığın sonuç tutanağının fotoğrafını çekip T3 sistemine yüklemenizi bekliyoruz.” Diyen Dernek görevlileri kendi internet sitelerinden seçim sonuçlarını nasıl takip edeceklerini anlattılar.

SANDIK BAŞINDA GÖREVLİ YA DA GÖREVSİZ HERKEZ BU SİSTEMDEN SEÇİM SONUÇLARINI GÖNDEREBİLECEK

Sandık başında görev alsanız da almasanız da resmi sandık sonuç tutanakları sınıf kapılarına asıldıktan hemen sonra, ulaşabildiğiniz kadar çok tutanağın fotoğrafını çekip T3 sistemine göndererek sonuçların sağlamasının yapılmasına doğrudan katkıda bulunabilirsiniz.

Bunu mümkün olduğu kadar çok kişiye duyurmak için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var! Lütfen çevrenize bu uygulamadan bahsedip sosyal medya hesaplarımızdaki içerikleri paylaşın.

BU SİSTEMİ KULANABİLMEK İÇİN MUTLAKA ALTTAKİ LİNKTE Kİ GÖRÜLECEĞİ GİBİ T3 SİSTEMİNİ BİLGİSAYARINA YÜKLEMESİ GEKERİYOR.

İşte allati linklerde görülebilceği gibi programı indirdikten sonra seçim sonuçlarını akılla telefınla çekip göndermeniz gerekiyor. 






Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 00:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER