banner392

İşte O Adam Belediye Meclis üyesi Ali İhsan Bilaloğlu.

Cevat Keser’le yollarını ayırdığını söyleyen Ali İhsan Bilaloğlu 2009 Yerel seçimlerinde 1. Sıradan Belediye Meclis üyesi seçilmişti. 5 yıldan beri Cevat Keser le birlikte çalışan, Ali İhsan Bilaloğlu Keser le yollarını ayırdı ve bugün CHP ye katıldı.

İşte O Adam Belediye Meclis üyesi Ali İhsan Bilaloğlu.

Dün gece geç saatlerde Pamukovahaber.com sitesine haber yaptığımız “Kim bu adam” diye verdiğimiz haberde Ali İhsan Bilaloğu nun Cevat Keser le yollarını ayırdığını duyurmuştuk.

 

Ali İhsan Bilaloğlu dün gece kesin yolarını ayırdığını söylemiş, Ancak CHP ye katılımı konusunda ise bugün saat 17.00 da yapılacak katılım sonrası CHP adayı Erdoğan Isır a destek için Cumhuriyet Halk Partisine katılacağını söylemişti.

 

Ali İhsan Bilaloğlu bugün saat 17.00 de kalabalık bir grupla CHP nin çarşı içindeki seçim bürosunu gelerek partiye üye olan Bilaloğlu , üyelik dilekçesini doldurduktan sonra Başkan adayı Erdoğan Isır’a teslim etti.

 

Erdoğan Isır Ali İhsan Bilaloğlu nun partiye katılımından dolayı memnuniyetini belirti ve “Ali İhsan Kardeşimiz partimize katılarak bizlere güç katmıştır. Vatana millete hayırlı olsun diyor ve Aramıza hoş geldi.” dedi.

Seçim bürosunda bulunan partililer Ali İhsan Bilal oğlunu tebrik ettiler ve onlarda “Hayırlı olsun” dediler.

 

ALİ İHSAN BİLALOĞLU KİMDİR?

Ali İhsan Bilaloğlu siyasete Ak Parti Pamukova Gençlik Kolları başkanı olarak başlamış, 2009 yerel seçimlerinde MHP den Pamukova belediyesi meclis üyesi seçilmişti. Eski MHP ilçe Teşkilatının Genel Merkez tarafından fes edilmesi ile MHP den istifa etmişti. 


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pazarlılk mı yaptın
pazarlılk mı yaptın - 10 yıl Önce

sayın bilaloğlu erdoğanla pazarlıkta anlaşmıssısn
ne istedin ne verdiler soyle gerçekleri

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

menfaat ve çıkar uğruna

ne vermedi
ne vermedi - 10 yıl Önce

cavat bey ne vermedi acaba? veya ne yaptıda ayrıldı vatandaşta bilmek ister.

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

erdoğan kardeş çok yanlış yapıyorsun ali ihsan bilaloğlu sana eksi yazar bunu bil sana çok büyük tepkiler gelecek içinizden bunu unutma ipin ucunu kaçırıyorsun bu kişi cevatın adamı sana ajan olarak geliyor

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

yazık be daldan dala konmayın rğzgar ne yöner eserse sizde orda olmayın ülkücüyüm diye geçinenlere yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER