banner392

İstanbul Beşiktaş’ta polis noktasına saldırı:

İstanbul’da 22.30 sularında art arda iki patlama sesi duyuldu. İstanbul’un birçok noktasından duyulan ve hissedilen patlamanın ardından silah sesleri duyulduğu da iddia edildi.

İstanbul Beşiktaş’ta polis noktasına saldırı:
 İstanbul Beşiktaş’ta bulunan İnönü Stadı yakınlarında polis noktasına saldırı düzenlendiği iddia edildi. İstanbul genelinde art arda çok kuvvetli iki patlama sesi duyulurken patlamanın ardından silah sesleri de duyuldu. İnönü Stadı’nın etrafı boşaltıldı, bölgeye yaralılar için ambulans sevk edildi. Patlamanın hemen ardından yine yayın yasağı getirilirken İçişleri bakanı Süleyman Soylu, ilk belirlemelere göre 20 yaralı olduğunu ancak yaşamını yitirenlerin sayısının belirlenemediğini açıkladı.

23.10 Patlama noktasındaki muhabirlerimiz stat çevresinde yoğun ambulans trafiğinin sürdüğünü, sarı basın kartı olmayan gazetecilerin bölgeye yaklaştırılmadığını ve polisin “içerde çatışma sürüyor” dediğini bildirdi. Sarı basın kartı olanlar ise çatışma gerekçesiyle patlama noktasına alınmazken uzaktan çekim yapmalarına izin veriliyor.

23.06 RTÜK, patlama hakkında yine geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.

22.58 Beşiktaş Stadı yakınlarından 4 el silah sesi duyuldu.

22.57 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; ilk belirlemelere göre 20’ye yakın yaralı olduğunu ve bombalı araçlı saldırı gerçekleştiğini açıkladı. Yaşamını yitirenlerin sayısı ise henüz açıklanmadı.

Olay yerinden ilk görüntüler:

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER