banner392

İftar sonrası kalp krizi geçiren Ali Fidan kurtarılamadı.

Pamukova Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olan 59 yaşındaki Sepaş ta çalışan İbrahim Fidan’ın babası Necmi Fidan’ın kardeşi Ali Fidan dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İftar sonrası kalp krizi geçiren Ali Fidan kurtarılamadı.

Hüseyinli köyü doğumlu ve uzun yıllardır Orman Bakanlığı Pamukova İşletme Müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalışan Ali fidan 3 yıl önce emekli olmuştu. Pamukova da oturan iki çocuk babası olan Ali Fidan’in ani ölümü yakınlarını ve dostlarını yasa boğdu.

 

OLAY NASIL OL DU ?

Daha önce kalp ameliyatı geçiren Fidan, Ramazan ayı boyunca huzurlu bir hayat sürerken, orucunu tutup dini görevini yerine getirdiği günlerde tanıdıklarının ifadelerine göre gayet sağlıklı görünüyordu. Ancak Çarşamba günü iftar sonrası evinde akşam namazı için çıktığı odasında aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından kalp krizi geçirdiği anlaşılan Ali Fidan kurtarılamadı.

 

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ali Fidan’ın cenazesi bu gün öğle namazından sonra Çarşı Camiinde kalınan cenaze namazı ardından Pamukova Yukarı Merazlığa defnedildi.

 

Ali Fidan’ın cenazesine Orman Teşkilatında çalışan çok sayıda mesai arkadaşı da katıldı. Daha önce Pamukova da Orman Bölge şefliği yapan Besim bey de cenazeye katılanlar arasındaydı.

 

Pamukovahaber.com olarak Mermuha Allahtan Rahmet dilerken, yakınlarına sabır baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. 


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 01:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER