banner392

Hani alt yapı da sıfır sorun olacaktı.

Bugün Pamukova’nın merkezinde logar patladı. Ankara caddesi üzerinde patlayan logardan dışarıya akan lağım vatandaşların tepkisine neden oldu.

Hani alt yapı da sıfır sorun olacaktı.

Daha bir hafta önce Pamukova da iftar yemeği sonrasında Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte Pamukova belediye başkanı Cevat Keser birlikte basın açıklaması yaparak “Pamukova da alt yapı çalışmaları bitti” demişmerodi. Açıklamanın üzerinden 10 gün geçmeden, önce Pamukova’yı sel bastı çok sayıda bitti denen logarlardan sokaklara lağım aktı.

 

Bugünde yine “Pamukova da sıfır sorun” haberlerinden sonra tam ta şehrin göbeğinde Pamukova Anadolu Lisesi önünde Ankara caddesinin üzerinde yine logar patladı caddeye lağım saçıldı.

 

Pis kokulardan rahatsız olan vatandaşlar caddede ki kötü görüntüleri cep telefonları ile çektiler.

 

Pamukova habere de o görüntülerden gönderen vatandaşlar bir an önce büyükşehir belediyesinin alt yapıyı düzene sokmasını istediler.

 

Büyükşehir ya doğru iş yapsın ya da eskisi gibi yerel belediyelere işleri bıraksın. Hizmet yerinden yapılsın, diye tepki gösteriyorlar.

 
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 01:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
PAMUKOALI FATİH
PAMUKOALI FATİH - 9 yıl Önce

hangi̇ mühendi̇s ten bahsedi̇yorsunuz yillardir hari̇ta okulununun li̇sesi̇ni̇ bitirmi̇ş muhendi̇si̇smi̇z var bi̇rde müdür yapmişlar allah yardimcimiz olsun

murat
murat - 9 yıl Önce

bizim muhendislerimiz akil kupu massallah koca pamukovanin lagimi o borularddan gecmiyecegini 13 yasindaki cocuk tahmin eder bizim muhendisler edemez.lagim borusu doserken birde rogar borusu dose yagmur sulari icin ne olur yani bi isi bir kere yapmak varken 50 kere yapmaya ne gerek var bide turkiye degisti diyolar hersey ayni degisen birsey yok.

Pamukova
Pamukova - 9 yıl Önce

Sayın SBŞBBaşkanı ve Pamukova Bel Bşk görsünler yaptıkları işleri yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER