banner392

Fırtına ağaç devirdi.

Dün akşam saatlerinde Pamukova da hızı gittikçe artan fırtına Ağaççılar da kavak devirdi. Yolun tam da işlek olduğu saatlerde kaza ucuz atlatıldı.

Fırtına ağaç devirdi.

Pamukova da dünde soğuk hava bölgeye hakim oldu. Cumartesi günü ilçede yarım saat esen fırtına korkusu daha gitmeden dün akşam saatlerinde de fırtınaya dönen rüzgar yüzünden Pamukova Ağaççılar Mahallesi Pamukova çıkışında yola kavak ağacı devrildi.

Ağaççılar da tam da yola ağacın devrildiği saatlerde bizde Eskiyayla köyüne seyir halindeydik. Karapınar ile Eskiyayla arasında Akçay denen bölgeye ağır araçların iş makinesi ve hafriyat taşıdığı ve tamamen bozulmuş olan yolda ağır ve zor şekilde seyehat eden diğer araçlarda gördük.

Bir anda köyün altında yola devrilmiş ağacı geçebilmek için köyden ilçeye inen Mümin Kocagöz ve Mustafa Duman sayesinde ağacın dalları kesilerek yoldan geçiş sağlayabildik. Araçlarının bagajında balta olan gençler yola devrilen kavak ağacının dallarını keserek geçişi sağladılar.

Dağlara ormanlara, derelere köy meralarına saldıran ve köylünün meralarını satan derelerdeki suları başka yere taşıyan. Ormanları yakınlarına peşkeş çekenler nerede Genel seçimin yaklaştığı şu günlerde birazda o siyasilerin köylerimize pilav yemek için değil, Karapınar-Eskiyayla, Karapınar-Kadıköy, Karapınar-Ağaççılar köylerine gelerek vatandaşların şikayetlerini dinlemelerinden yarar var. Aksi taktirde Pamukova köylüleri siyasilere acı 7 Haziran da acı pilav ikramında bulunacak. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 21:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER