banner392

Fetö Terör Örgütü Kapsamında faaliyet gösterdiği iddiası ile 374 Dernek Kapatıldı.

Resmi Gazetede resmen açıklanan 375 Derneğin Fetö Terör Örgütüne hizmet ettiği iddiası ile faaliyetlerine son verildi. Sakarya dan da 4 dernek bu kapsamda görülürken, Pamukova dan da 1 derneğin bu iddia ile faaliyeti durduruldu.

Fetö Terör Örgütü Kapsamında faaliyet gösterdiği iddiası ile 374 Dernek Kapatıldı.

 Türkiye genelinde Adana’dan Yozgata kadar alfabetik sıraya göre Resmi Gazetede sakıncalı dernekler kapsamına alınan derneklerin Yardımlaşma, Kültür, Özgürlük, kültürler arası dilayog, memur dayanışması, yakınlarını kaybedenlere yardım, halkların dayanışması, Adalet Okulu, İslami Hareketler Araştırma, Turgut Özal Üniversitesi Mezunlar Derneği, Din Alimleri Derneği gibi, Birçok kulağa hoş gelen isimlerle kurulmuş derneklerin Fetö terör örgütüne yardım ve destek oldukları gerekçesi ile kapatıldıkları yayınlandı.

SAKARYA DA DA 4 DERNEK KAPATILDI.

Türkiye genelinde 375 Dernek Fetö Terer Örgütü faliyeti nedeni ile kapatılırken, Pamukova da da Akhisar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği bu kapsamda kapatıldı.

Resmi gazetede yayınlanan Sakarya da ki diğer 3 Dernek ise Ebru Gençlik Derneği, Mavi Düşler Derneği, Mevlana Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olduğu açıklandı. 
İŞTE TÜRKİYE DE YASAKLANAN 375 DERNEK 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 20:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER