banner392

Devlet Kurumları Arasında Neden koordinasyon yok?

“Devlet baba”. Deriz. Ancak bu haberde devletimizin kurumları olan çocukları arasında neden koordinasyon yok. Bir türlü onu anlatamayız. İşte devletin çocuklarının arasındaki koordinasyonsuzluğa en iyi örnek bu haber olmalı.

Devlet Kurumları Arasında Neden koordinasyon yok?

 Pamukova da bugünlerde yapılan hizmetlerin bitim aşamasında eksiklerin tamamlanmaya çalışıldığını görüyoruz, Duyuyoruz. Bozuk yolların bir an önce bitirmesi için, akmayan sularımızın daha sağlıklı borulardan akması için, yeni yapılmış altyapı çalışmalarının eksik kalmış kenar yollardaki seviyelerinin düzeltilmesi için yollara bırakılan “Yol çalışma var” yazan şerit ve uyarılara uyuyor sesimizi çıkarmıyoruz.

Bugünlerde yine en önemli ihtiyacımız olan elektrik kesintilerinin yapılacağının duyurulmasını da vatandaşa verilen değer olarak algılıyor, hatta o gün evlerinde küçük çocukları olanlar elektrik olan yakınlarına yada soba ile isınan tınıdıklarına taşınıyorlar.

Ancak bu haberimizde ilginç olan durum Elektrik kurumunun kendi hattında yaptığı değişiklikten sonra Telefon kurumuna ait olan bir basit telin yere atılması, yada kendinden olmayan diğer kurumla iş birliği yapamamasını anlamış değiliz.

Elperek mahalesinde sabah erken saatlerde Elektrik direğinin yerini değiştirmek için gelen üç kişi ve ekipmanları ile soğuk havada yaptıkları çalışmayı izlerken kaldırılan eski direğe dikey geçen telefon teli yere barıkıldıktan sonra bir daha alçak seviyede bırakılmasını ra bir türlü anlamış değiliz.

Bizlerin hizmeti için o soğuk havada çalışanları öncelikle kutluyoruz. Fakat iş bitiminde kendilerine durumu anlatmaya çalıştık ve bir türlü telefon teli direğe çekilmedi. Hatta elektrik direklerine telin asılmasınan yasak oluğu açıklandı.

Daha önceden telin altından geçen bir tır’ın gece yarısı teli koparması sonucu olay yerine gelen telefoncular teli yeniledikten sonra yakın elektrik direğine bağladıkları telefon telini o şekilde biraktılar ve bir daha gelen giden olmadı. Ayırca bizler ve bizden sonra telden telefon hizmeti alan çok sayıda abone yıkılmaya yakın eğilmiş direkleri bir daha yapmadılar.
İLK BAŞLADIKLARINDAN TELEFON TELİ BÖYLEYDİ.

Bugün elerktrik direklerinin değiştirilmesi sebebi ile iki kurum Elektrik ve Tefon kurumu acaba neden birbirlerini haberdar etmiyorlar.
İŞ BİTTİKTEN SONRA TELEFON TELİ BÖYLE BIRAKILDI.

Nitekim söylediğimiz halde tel yere bırakıldı ve şu an Telefon telleri her an yoldan geçebilecek bir yüksek aracın koparabileceği teller beklide bir kazaya da neden olabilecek durumda.

Bir an önce yetkilerin bu durama el atmasını bekliyoruz.

Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi üzerinden bulanan yere sarkan telefon telleri ve yıllardır el atılmamış 2 telefon direğinin de yenilenmesi gerekitğini yetkilileri buradan duyurmak istiyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 01:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elektrikçi
Elektrikçi - 7 yıl Önce

Haberinizi okuyarak konuyla ilgili birşeyler söylemek istedim yapılan işi sedasın taşeronu yapmaktadır ve iş bitiminde hakedis yapmaktadır ve telefon hatları göründüğü gibi çoğu bölgede elektrik direklerine bağlamak sureti ile çekilmiştir zaten bi yasak olan bir uygulama şöyle düşünün elektrik direği kaçak yaptı ve bütün internet hattı veya telefon hattı arıza gördü sistem tamamıyla çöker ve zararı keza elektrik telleri hiç PTT dileklerinde asılı gördünüz yasaktır kurumlar arası ve işin aslı o mütahit o işin hakedis ini almak için o PTT kablosunu o elektrik direğine bağlama yetkisi yoktu

SIRADAKİ HABER