banner392

Cumhuriyet Mahallesinde muhtar adaylığına Bayram Demir de katıldı.

4 Haziran 2017 Tarihinde Pamukova Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak olan muhtarlık seçimi için muhtar adayları öne çıkmaya başladılar. Bu güne kadar seçim yarışına aylar önce başlayanlar yanında son haftalara girerken ağır adaylarda meydanlarda görülmeye başladılar.

Cumhuriyet Mahallesinde muhtar adaylığına Bayram Demir de katıldı.
 Cumhuriyet Mahallesinin tanınan isimlerinden Pamukova’nın en eski mahalle bekçisi Bekçi Celil in oğlu olan ve Cumhuriyet Mahallesi  (1967 doğumlu) Bayram Demir de aday olduğunu açıkladı.

“Mahalle muhtarlığı seçiminde adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Bu göreve talip olan diğer aday arkadaşlarada başarılar dilerim. 1967 Pamukova Cumhuriyet Mahallesi doğumluyum. Çarşı içinde esnaflık yapmaktayım” diyen Bayram Demir. Seçilirse mahaleye hizmet getirmek için elinden gelen çalışmaları yapacağını söyledi.

Cumhuriyet Mahallesinde daha önce muhtarlık yapan Muzaffer Atmaca nın vefat etmesi ile boşalan muhtarlık seçimi için yapılacak ara seçimde sadece muhtar seçilecek. İhtiyar heyeti ise eski yönetimi 2019 yerel seçimine kadar devam edecek. 
BAYRAM DEMİR DE ADAY 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 01:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER