banner392

Çavuşoğlu Camii Derneğinde Olağanüstü Kongre sonucu değiştirmedi.

T.C Pamukova Müftülüğü Sanayi Çavuşoğlu Derneğinde 14 üyenin Olağanüstü kongre istekleri sonuca seçime giden 52 üyeli Dernekte dün gece gerçekleştirilen seçimde yeniden eski başkan Selim Karadeniz ve yönetimi seçimi kazandı.

Çavuşoğlu Camii Derneğinde Olağanüstü Kongre sonucu değiştirmedi.

2006 yılında yapımına başlanan Cumhuriyet Mahallesinde güzel bir caminin oluşumu sonucu Caminin bakımı ve güzelleştirilmesi için kurulan Çavuşoğlu Derneğinde bazı üyelerin daha iyi hizmet verebiliriz düşüncesi ile üyelerin bazılara tarafından verilen Olağanüstü seçim istemini sonucu gerçekleşen seçimde eski yönetim yeniden iş başına geldi.

52 üyeli Cami Derneğinde dün gece teravih namazı öncesi yapılan seçimde yeniden eski yönetimin aday olması ve dilekçe veren tarafın seçime katılmaması sonucu seçime katılan 35 üyenin çoğunluğu ile Selim Karadeniz ve ekibi yeniden dernek yönetimine seçildiler.

Cami Derneği lokalinde yapılan seçimde tek aday olması nedeni ile açık oy, açık sayım tekniği uygulandı. Katılan üyelerin hepsi Selim Karadeniz ve yönetimine oy verdiler.

Seçimden sonra konuşan başkan Selim Karadeniz. Yeniden başkan seçilmesini destekleyen tüm üyelere teşekkür etti. Hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. “Tüm üyeler ile birlikte ayrım yapmadan çalışmamıza devam edeceğiz” dedi.

ÇAVUŞOĞLU CAMİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE.

 

YÖNETİM KURULU

Başkan: Selim Karadeniz

YÖNETİM (ASİL)

1-Sefer Erkan

2-Tevfik Demir

3-Muhittin Akın

4-Ahmet Kahya

 

YEDEKLER

1-Alaeddin Kayan

2-Mehmet Bıyıklı

3-Ahmet Erol

4-Remzi Günsur

5-Çetin Ayvalı

 

DENETİM KURULU

ASIL

1-Zeki Kırat

2-Şaban Kaya

3-Erol Toprak

 

YEDEKLER

1-Adem Erkan

2-İsmail Kırat

3-Eyüp Yıldız. 


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 02:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER