banner392

Belediye Meclis Toplantısından İller Bankasından Kredi alma kararı çıktı.

Bugün Pamukova Belediyesi Meclis Toplantısı sonunda Pamukova’nın alt yapısı için İller Bankası A.Ş den 7 Milyon Tl Kredi alma kararının çıktığı bir basın açıklaması ile duyurulurken....

Belediye Meclis Toplantısından İller Bankasından Kredi alma kararı çıktı.

Dün CHP adına basına demeç veren Erdoğan Isır’ın Pamukova belediyesi tarafından 18 milyon borç alınacağı iddialarının ise gerçek olmadığı ileri sürüldü.

İŞTE BELEDİYE BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMI ŞÖYLE.

Aziz Hemşerilerimiz, Sevgili Pamukovalılar, Değerli Köylülerimiz;

Bizler zaman zaman eleştirilere maruz kalıyor ve önemli gördüğümüz bir kaç hususta kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için cevap hakkımızı kullanıyoruz. Özellikle siyasi muhataplarımızdan gelen eleştirilere yönelik onların tutarlı olmalarını ele avuca sığar iddialarla beyan vermelerini, dedikodu, hakaret, yalan ve iftira dolu sözlerle ortaya çıkmamalarını Pamukova’mızın ortak çıkar ve menfaatleri için birlikte mesai harcamaya davet ediyoruz. Amma ve lakin girdiği her seçimi (Belediye Başkan adaylığı, milletvekilliği adaylığı, il başkan adaylığı) kaybeden yenik ve mağlup CHP’li bu siyasetçi gündeme gelebilmek adına, Belediyemizi hedef alarak,  siyasi sonucu hayli ağır olacak bir reklam derdine düşmüştür. Bir siyasetçi ben siyasette varım diyorsa azıcık olsun ne söylediğini, söylediği şeyin aslı astarı olup olmadığını bilerek söylemeli, bir yerlerden kulağına fısıldanan her cümleyi, her dedikoduyu nimet sayıp, gündeme gelme malzemesi olarak kullanmamalıdır.

Bu CHP’li siyasetçinin elinde hali hazırda alınmış bir Belediye Meclisi Kararı olmadan 18 milyon kredi alınacağı bilgisini nereden duymuştur?  Meclis Toplantısı yapılmadan önce rüyasında 18 milyon borçlanma yapıldığını mı görmüştür?  Yoksa medyumluğa mı başlamıştır? Kaldı ki Pamukova Belediye Meclisinin 23/05/2016 tarihinde yani bugünkü Toplantısında Sakarya Büyükşehir Belediyesi (SASKİ) tarafından İlçemizde yapımı tamamlanmakta olan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve atık su alt yapı çalışmaları sonucunda üst yapısı bozulan yolların kilitli parke ve sıcak asfalt ile yol yapımı işi için toplamda 7 milyon Türk Lirası tutarında İller Bankası A.Ş.’den kredi talep edilmesine karar verilmiştir. Gelişmeye ve değişime ayak direyen dar görüşlü bazı CHP Meclis Üyeleri buna da karşı çıkmıştır.

Pamukova’yı yönetme sevdasına tutulan bu zatın açıklama yapmadan önce zor durumlarla karşılaşmaması, vatandaşlara karşı mahcup olmaması ve gülünç ve komik durumlara düşmemesi adına her duyduğuna inanmaması, siyasetçi sorumluluğu ile hareket etmesi gerekmektedir. Bilmeden fikir beyan ederek İller Bankasından alınacak kredinin Pamukova Belediyesi kasasına konulacağını ifade eden CHP’li siyasetçi,  Belediyecilik iş ve işleyişinde de yine sınıfta kalmıştır. İller Bankası tarafından Belediyelere sağlanan krediler Belediyeler hesabına değil, ihaleyi kazanan yükleyici firmanın hak edişleri sonucu direkt olarak İller Bankası tarafından ilgili firmaya aktarılır.

Belediyenin çalışma temposunu ve personellerimizin çalışma şevkini yavaşlatmaya ve engellemeye yönelik olduğunu düşündüğümüz bu ve benzeri haberler asla bizleri kutlu yürüyüşümüzden alıkoyamayacaktır. Seçim sloganlarında sürekli DEĞİŞİM sözcüğünü kullananların, geleceğin modern, çağdaş ve güçlü Pamukova’sını inşa etme gayretinde olan bizlere neden karşı çıktıklarını doğrusu anlamakta güçlük çekmekteyiz. İlçemize cemaatimizin rahatça ibadet etmesi için yaklaşık 3000 kişi kapasiteli olarak inşa edilecek olan büyük cami projemize, yeni Belediye Hizmet Binası projemize, İlçemizde olan otopark sorununa köklü çözüm olacak katlı ve kapalı otopark projemize,  İlçeler meydanlarıyla yaşar anlayışıyla 8000 m2 alan üzerinde bulunan kent meydanı projemize, Tarihi Osmanlı Kültür Evi projemize, İlçemize daha fazla sosyal yaşam alanı kazandırmak adına başladığımız ve bitimine az bir süre kalan ve onlara göre Pamukova için lüks olduğunu düşündükleri GÖLPARK projemize ve son olarak ta Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yapacağımız ve bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak BAYRAKTEPE projemize neden ve niçin karşı çıktıklarını anlamakta güçlük çekmekteyiz. Tüm bu yatırım ve projelere karşı çıkışlarının kayıtları Belediyemizde mevcuttur.

Üzülerek ifade etmek isteriz ki Ankara’da sistemi tıkayan, TBMM’nin çalışma temposunu yavaşlatan millete hizmet aşkıyla hareket eden Hükümetimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılanların aynısı ve benzerleri de klasik CHP zihniyeti tarafından bizlere de yapılmak istenmektedir. Ankara da ki HAYIRCI ve İSTEMEZÜKÇÜ zihniyet ne yazık ki Pamukova’da çok az da olsa kendisine yandaşlar bulmuştur. Bunları önce Cenabı ALLAH’a sonrasında da bunları her daim sandığa gömmüş olan aziz vatandaşlarımıza havale ediyoruz.

Değerli Kamuoyu;

Pamukova Belediye Başkanı Cevat KESER’in başarılı çalışmaları, halka kurmuş olduğu aracısız diyaloglar, başlamış olduğumuz ve bir kısmı bitme aşamasına gelen yatırım ve hizmetler ile büyük ses getiren ve halkımızda heyecan uyandıran projeler, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile AK Kadrolar tarafından takdir görmektedir. Belediye Başkanımız Partimizin tüm kurul ve kademeleriyle uyum içerisinde çalışmakta ve yeni dönemde de hizmet yarışında en ön safta yer alacaktır. Kurucu Liderimiz, Siyasi Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendi ile dün yapılan kongremizde Genel Başkanlığımıza seçilen Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin önderliğinde kutlu hizmet yürüyüşüne aynı şevk ve aynı inançla devam edecektir.

Durmak yok, Kutlu Yürüyüşe Devam.   

Sevgi ve Saygılarımızla

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pamukova Belediyesi Basın Yayın 
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 01:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukova
pamukova - 8 yıl Önce

hep fasarya hizmet yok .yalan çok. bizim başkanda değişsin .yeni başkanla yola devam edelim kaybettiğimiz 2 yılı geri kazanalım

SIRADAKİ HABER