banner392

Bekir Sami Güven; 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Bekir Sami Güven, tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutladığını belirterek, Basının, çoğulcu, demokratik sistemin en vazgeçilmez kurumlarından birisi olduğunu ifade etti.

Bekir Sami Güven; 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı, Bekir Sami Güven, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Bekir Sami Güven, tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutladığını belirterek, Basının, çoğulcu, demokratik sistemin en vazgeçilmez kurumlarından birisi olduğunu ifade ettiği kutlama mesajında; “Toplumun haber alması, doğru bilgiye ulaşması ve özgürce düşünebilmesi için gazetecilik mesleğini icra eden tüm basın çalışanlarının bu özel gününü ve bayramını kutluyoruz.” dedi.

SEDAŞ’ın yaptığı çalışmalar ile medyanın hep iç içe olduğuna işaret eden Güven, “Basın kuruluşları SEDAŞ’a ne kadar önem gösteriyorsa, SEDAŞ’ta basın camiası ve çalışanlarına bir o kadar önem veriyor. Hepsi bizim dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz." ifadelerini kullandı.

Güven, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. Güven açıklamasında şunlara değindi; “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Bilginin elde edilmesinde ve kamuoyu ile paylaşılmasında doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla görev yapan basın mensupları, bilginin hızla kamuoyuna yayılmasını sağlıyorlar. Ayrıca bu bilgi akışının sağlanması sırasında da önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar. Her türlü zor çalışma şartlarına rağmen görevlerini özveriyle yapan, gece gündüz demeden halkı bilgilendirmek gibi çok önemli bir görevi sürdüren ve medeniyet tarihine değerli notlar düşerek görev yapan, yazılı, görsel ve işitsel basınımızın bütün mensuplarının, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER