banner392

BBP Sakarya da seçim mitingi yapmama kararı aldı.

Sakarya Erenler İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından BBP Sakarya İl Başkanlığına 1 Kasım 2015 Pazar günü 26.Milletvekili seçim nedeniyle miting yapacağı alanı Erenler Et Balık Kurumu Karşısı olarak göstermesine İl Başkanı Suat Çillioğlu çok sert tepki gösterdi.

BBP Sakarya da seçim mitingi yapmama kararı aldı.

Çillioğlu Sakarya da yıllardır seçim alanı olarak Adapazarı Merkezindeki Kent Meydanının gösterildiğini, Vatandaşların daha rahat ve güven içinde Kent Meydanında yapılan mitingi izlediklerini söyledi.

 

Bu seçimde ise Ak Partinin miting yapmayacağını ancak BBP Partisinin miting yapacağı alanın Et Balık Kurumu karşısındaki Hayvan Pazarının gösterilmesini eleştirdi.

 

Basına yaptığı yazılı ve görüntülü açıklama da İl Başkanı Suat Çillioğlu Miting yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

 

“ Seçim Kurulu Et Balık Kurumu karşısındaki alanı, Halk tabiri ile Hayvan Pazarını miting alanı olarak göstermiştir. Sakarya siyasetinde miting alanı Kent Meydanıdır. AKP nin Sakarya da miting yapmayacağını biliyoruz. 7 Haziran seçimlerinde miting tarihimin değişmiş, daha sonraki miting günümüzde de alanın yarısı tahsis edilmiştir.

 

Mafia Liderlerine tahsis edilen Kent Meydanı neden bizlere verilmiyor da, şehir dışındaki bölüçü örgütün partisine layık görünen bir yeri şehit Muhsin Yazıcıoğlunun partisine layık görüyorlar ?

 

‘BİZDE SORUYORUZ ‘

Eğer AKP Sakarya da miting yapsaydı; Seçim Kurulu aynı alanı AKP ye gösterecek miydi?

 

Biz Türkiye Cumhuriyetinde ilk saman ithalatı yapan, ilk Limuzin ve Angus ithalatı yapan bir zihniyete o alanın layık olacağı kanısındayız.

 

Seçim Propagandamızı halkımızın içinde yapacağız. Böyle aşağılayıcı teklifi reddediyor, Esefle kınıyoruz. “ dedi. 



Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 02:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER