banner392

Vatan Partisi Umut oldu.

Pazar günü Olan Genel Kurulunu Ankara da 15 bin kişilik Arena Kongre Salonunda çoşkulu bir şekilde yapan İşçi Partisi kongre sonunda adını “Vatan Partisi” olarak değiştirdi. Delegelerin çoğunun oyunu alarak yeniden Genel başkanlığa seçilen Doğu Perinçek; Milliyetçileri, halkçıları, Sosyalistleri Vatanda birleşmeye çağırdı.

Vatan Partisi Umut oldu.

Genel Başkanın birleşme çağrısına Sakarya İl başkanından da aynı mesaj geldi. Pamukovahaber.com a “Vatana Çağrı” başlığı adı altında İl Başkanı Kemal Ağralı’nın Çağırısı şöyle

 

VATAN PARTİSİ’NDEN ÇAĞRI

Tarihe Not Düşüyoruz:

Her şey zamanın içindedir. Zamanın dışında hiçbir şey yoktur. Örgütlenme de Zamanın içindedir, Tarihin içindedir. Yeni dediğimiz her şeyin Tarihi ve kökü vardır.

Bütün köklü çözümlerin örgütlenmesi, bir geleneğin içinden gelir. Örgütlenme birikimi, olumlu ve olumsuz tecrübeleriyle yeni bir toplum kurmanın şartıdır. Tarihsel birikim ve gelenek yoksa kuruculuk ve gelenek yoktur.

Vatan Partisi, iki yüz yıllık süreçte; Meşrutiyetlerden, Kurtuluş savaşımızdan ve Cumhuriyet Devriminin büyük atılımlarından süzülüp gelen, Milliyetçi ve Halkçı Devrimimizi tamamlamak; Bağımsız, Özgür ve çağdaş bir toplum kurmak için, kurulmuş ve ülkemizin Millici Halkçı ve sosyalist birikimini, Atatürk’ün Altı ok programında birleştirmiştir. Bu Türk Devriminin programıdır.

Arkada kalan yetmiş yıl bize göstermiştir ’ki, başta ABD olmak üzere, batılı emperyalist ilişkiler içinde, Milli Devletimizi, Milli birliğimizi, Toprak bütünlüğümüzü, kamu çıkarına dayanan Cumhuriyetimizi, kaybediyoruz. Yaratılan İdeolojik ve kültürel iklimde, Özgecan Aslan tecavüze uğrayarak katledilmiş ve yakılmıştır.

Emperyalist sistemin bize öngördüğü ve azgınlaştırdığı, mafya, gladyo ve tarikat rejimi Türkiye için bir çözüm değil, fakat yıkımdır.

Bütün mesele, bağımsız Milli devletimizi halkçılık temelinde yeniden örgütleyecek bir meclis ve hükümetin oluşturulmasıdır.

Vatan Partisi Türkiye’mizin varlığını tehdit eden dış ve iç güçlere karşı bir milli direnme ekonomisi yapılandıracak, bölgeler arası dengesizlikler giderilecektir.

Nereden buldun yasasını yürürlüğe sokarak, dolar, borsa ve tarikat rantçılarından hesap soracaktır. Gümrük duvarlarını yeniden kurarak, paranın giriş çıkışını yeniden kontrol altına alçaktır.

Çarşılarımızda, pazarlarımızda Türk Lirası geçerli olacaktır.

Üretim ekonomisi kurulacak, köylümüze ve çiftçimize ucuz mazot ve gübre desteği verilecek, Tohumda tekellere bağımlılık kaldırılacaktır.

Özelleştirme adı altında halkın talan edilen kuruluşları, Kamulaştırılarak Milli ekonomi canlandırılacaktır.

Vatan Partisine katılımlar, artarak devam ediyor. Üçüncü gününde 5bin beş yüzü aşan üye kaydı yapılmış ve müracaatlar artarak devam etmektedir.

Milliyetçileri, Halkçıları, Devrimcileri ve Sosyalistleri Atatürk ilkeleri temelinde VATAN PARTİSİ çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Kemal Ağralı

Vatan Partisi İl Başkanı 
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 00:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER