banner392

Vatan Partisi bugünde Sakarya da 3 aday adayını basına tanıttı.

Vatan Partisi seçime girme kararı verdikten sonra 7 Haziran seçimleri için aday adayları sahaya inmeye başladılar. Geçtiğimiz günlerde Taşeron İşçiler Sendikası Sakarya Şube Başkanı Bahtiyar Bodur un adaylık açıklamasından sonra bugünde 3 aday birden aday adaylığı başvurusunu yaptılar.

Vatan Partisi bugünde Sakarya da 3 aday adayını basına tanıttı.

Ev hanımı Nevin Şarkaya, Gemi Makine Mühendisi (Emekli) Feridun Fer ve Emekli Nüfus Müdürü Nigar Konaş, Vatan Partisinden Aday Adaylıklarını açıkladılar.

 

Nevin Şarkaya: “Sakarya’da olmak Vatan Savunmasında Vatan Partisinde olmak benim işçin gurur kaynağıdır.  Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde onun kurduğu, Laik, Demokratik ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini yeniden kurmak görevimizdir. Bu görev için Önce Vatan Partililerden, daha sonrada Tüm Sakaryalılardan desteklerini bekliyorum.”dedi

 

Feridun Fer:  “Ülkemizin tüm değerlerinin satıldığı, Bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün her geçen gün daha da kaybedildiği bir ortamda sessiz kalmamız mümkün değildir. Vatan partisinin birleştirici ve bütünleştirici çatısı altında üzerime düşen görevleri yapmak için Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Bilgim, Deneyimlerim ve Vatan sevgimle göreve hazırım. Herkesten destek bekliyorum.”dedi.

 

Nigar Konaş: “Emekli bir nüfus Müdürü olarak, günümüz koşullarında, Vatan Partisi saflarında bulunmak ve çaba harcamak benim için onurlandırıcı bir görevdir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Kadınların Yurt savunmasında önemli görevleri vardır. Çok  çalışarak her eve ulaşarak kendimizi ve Partimizin öncü, üretici ve birleştirici yapısını, programını herkese anlatacağız.”dedi 


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 01:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER