banner392

Vatan Partisi AKP ye destek mi, Köstek mi, Mehmet Bedri Gültekin net cevap verdi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin ve Örgütlenme Bürosu üyesi Hüseyin Karanlık Sakarya da parti eğitim çalışmalarına katıldılar. Sakarya Vatan Partisi il binasında yapılan örgütlenme eğitimi toplantısında güncel konulara da değinildi.

Vatan Partisi AKP ye destek mi, Köstek mi, Mehmet Bedri Gültekin net cevap verdi.
 Bugün Vatan Partisi Sakarya İl Yönetimi Binasında yapılan toplantıda bir üyenin Mehmet Bedri Gültekin’e Sorular-Cevaplar bölümünde sorduğu soru girişinde Sakarya valisinin Hüseyin Avni Çoş olduğunu söyleyerek başlaması sırasında Sakarya Valisinin Avni Çoş mu olduğunu soran Gültekin e toplantıya katılanlar dan “evet” yanıtı geldikten sonra Gültekin “ İyi Sakarya ya hayırlı olsun dedi” sonra AKP ye Vatan Partisinin destek olduğu söylentilerine net yanıt verdi.

“ Bu konuda, bu mesele kullanılarak bize karşı bir psikolojik savaş yürütülüyor. Yürüten merkez de CHP. AKP ye destek oluyosunuz” diyerek sözlerine başlayan GÜLTEKİN

“ İki şey söyleyelim, birincisi Bunu söyleyen arkadaşlara şunu söylemek lazım. AKP’ni Millet ve Devlet aleyhine bir icraatı olupta bizim sessiz kaldığımız bir örnek var mıdır? Hatta bize bu suçlamayı yapanlar ses çıkarmamıştır. Örneğin Türk ordusunu dağıtan KHK ( Kanun Hükmünde Kararnameler) dir. CHP birşey yapıyor mu, Ağzına bile almıyor. Ama biz biliyoruz, Bu ülke bu kadar büyük sorunlarla boğuşuyorsa bunun altından ancak ordusuyla kalkabilir. Sen Harp Okulunu kapat, liseyi kapat, Askeri Hastaneleri bilmem nereye bağla. O zaman Ordu savaşamaz, ordu kalmaz. Biz ona karşı başından beri en kararlı mücadeleyi yürütüyoruz. “ diyen Bedri Gültekin örneklerle konuyu anlatmaya devam etti.

“ Lozan tartışmaları, Misak-ı Milli Tartışmaları veya Eğitimin Dincileştirilmesi ve ya şimdi Aladağ da Tarikat Yurdundaki yangın üzerine Genel Başkanımızın gönderdiği Parti Örgütlerinde genelgesinde okudum. Bu durumda tüm parti örgütlerinin ayağa kalkması lazım, Tarikat Yurtları Kamulaştırılsın. Söz konusu olan insanlarımızın hayatıdır. AKP nin olumsuz anlamda ne olmuşsa olumsuz icraatı karşısına biz dikilmişiz. Öte yandan biz şunu söylemişiz. Bizim bir programımız var. Bir mücadelemiz var. Başkalarının ne yaptığından daha önde gelen bizim programımız ve bizim politikalarımızdır.” Dedi.

Gültekin Vatan Partisi politikası şöyle anlattı.

“ Fetö Amerikan Gladyosudur. Terör Örgütüdür. Yasa dışıdır. Üzerine gidilmesi gerekir ve hapse atılması gerekir. Bunların yargılanması gerekir demişiz. Bu bizim politikamız. Bunu 40 yıl önce söylemişiz. Sonunda birileri çıkmış, Şu veya bu nedenle Feto yu tutuklamaya başlamış. Peki ben ne yapmam lazım. Ben bunun için mücadele etmişim. Benim söylediğim oluyor. Madem bunu Tayip yaptı ben şimdi Fetö nün yanına mı geçeyim. dermiyim.

PKK; Açılım masasında oturdu derken, AKP ile PKK biz o masanın devrilmesi için çalıştık. Sonunda masa devrildi. Onunda sebepleri şudur, budur. O ayrı konu. Masa devrildi şimdi Türk Ordusu PKK ya karşı savaşıyor. Bizim söylediğimizi yapıyorlar. Şimdi biz PKK nın yanına mı geçicez.

Veye 4 Kasım da Rus Uçağı düştü. Tayip Erdoğan ne dedi. “ Bir daha uçsun, Bir daha düşürürüz” dedi. Ertesi gün biz ne dedik; “ Bu uçak Tayip in tepesine düşmüştür. Olması gereken nedir, Tayip özür dilemesi gerekir dedik.

Bir konuda olumlu bir şey gördüysek, konuyu belirterek, şu konuda yapılan doğrudur demişiz. Ya da şu konuda bizim çizgimize geldi demişiz. Konuyu belirtmişiz.  CHP liler genellikle şu konudaki kısmını atıyorlar. “Tayip bizim çizgimize gelmiştir. Vatan Partisi böyle dedi diyorlar. Biz hiçbir zaman böyle bir şey söylemedik.

Tayip bambaşka bir parti, ideolojisi farklı, duruşu başka, geçmişi var, şimdiki şeyleri var. Bir şey söylüyor. Ertesi günü başka, En son söylediği Esad konusunda söyledikleri, “Biz dedi Esad ı devirmek için girdik” dedi. Bir gün sonra da söylediklerini yaladı. “Biz, kimseye karşı girmedik. Terör örgütlerine karşı girdik” dedi. Böyle bir adam. Burada Vatan Partisi kendi politikalarının mücadelesini veriyor. O programda politikalara toplulğun ve siyasetin çok çeşitli kesimlerini kazanmak için mücedele ediyor.

BİZİM DÜŞMANIMIZ EMPERYALİZİMDİR.

Bizi diğer sol guruplardan ayıran temel özelliklerimiz bizim düşmanımız EMPERYALİZİM DİR. Amerikan Emperyalizimidir.” dedi.

HÜSEYİN KARANLIK İSE ÖRGÜTLENMEYİ ANLATI.

Vatan Partisi Örgütlenmeden Sorumlu Üyesi Hüseyin Karanlık Vatan Partisindeki örgütlenmenin amacının

“Bu çalışmalardan başarı ile çıkıp yeniden Atatürk Devrimleri rotasına Türkiye ye sokmaktır” dedi.

Vatan Partisinin 2017 de Türkiye de 72 ilde örgütlü olduğu ve 10. Olağan Genel Kurula kadar diğer yerlerde de örgütlenmeyi tamamlayarak 800 bölgeye ulaşacakları toplantıya katılanlara anlatıldı.

Vatan Partisi Sakarya İli örgütlenme eğitim çalışmaları akşam saatlerine kadar devam etti.

Toplantıya İstanbul dan gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin ve Hüseyin Karanlık akşam saatlerinden Sakarya’dan ayrıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 23:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER