banner392

TÜRK TOPRAĞI BİZE YASAKLANAMAZ! BURASI NİĞDE...

Devlet bizim devletimiz, valiler ise hükümetin valileri! Biz Türkiye'de demokrasi yaşasın istiyoruz, onlar ise herhalde parti devleti ve tek adam saltanatı oluşsun diyorlar. Ancak Türk Milleti yaklaşık iki yüzyıllık kazanımlarını valiler yasak koyuyor diye terk edecek değil.

TÜRK TOPRAĞI BİZE YASAKLANAMAZ! BURASI NİĞDE...

 Ülkemizi 16 Nisan'da bir badireden kurtarmak için halkın arasında kendiliğinden doğan bir “hayır” kampanyası var. Arkasında parti yok, sermaye yok, medya yok, uluslararası destek yok; sadece Türk halkının yılmaz azim ve iradesi var.

Bu kapsamda Niğde Valiliği Meral Akşener'in gideceği toplantıyı yasakladı. Yasak ilk önce 7 gündü sonra bir kara mizah örneği gibi sadece Meral Akşener'in Niğde'ye gideceği güne indirgendi. Sanki Niğde Valisini Hollanda atamıştı!!!

Meral Akşener bütün bunlara rağmen Niğde'ye gideceğini ve demokrasiye sahip çıkacağını ilan etti...

Biz de onun bu duruşu karşısında kalktık yanında bulunmak için Niğde'ye gittik. Ne görelim, binlerce vatandaş demokrasiye sahip çıkmak ve “hayır” demek için meydanı doldurmuş...

Hele size anlatmadan geçemeyeceğim, bir kadın ve oğlu var ki, otogarda kendilerine nereden geldiğini sordum ve Ankara cevabını aldım. Peki neden geldiniz diye devam ettim, Türkiye'ye sahip çıkmak ve yasaklara karşı durmak için geldik dedi. Meral Akşener'in sırf bu nedenle yalnız bırakılmayacağını düşündüğünü ekledi.

Niğde'nin korkusuz, cesur, milliyetsever ve vatansever insanlarını görünce, yarınlardan ümidimiz daha da arttı.

Buradan muhataplarına seslenmek isterim ki, siz siz olun Türk Milletinin evlatlarına Türk topraklarında yasak koymaya kalkmayın, çünkü onlar “ya devlet başa ya kuzgun leşe” demenin ne anlama geldiğini çok iyi bilir!

Ben Niğde'yi size anlattım, siz de etrafınıza anlatın. Tek gücümüz halkımızın kendi varlığına ve ülkesine sahip çıkması iradesidir..

İnşallah 16 Nisan'da “hayır”lısı olacak!

Selam ve saygılarımla.

Özcan PEHLİVANOĞLU




Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 21:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER