banner392

SP Kocaeli İl Bşk yardımcısı Turan Özkavak ‘Ben Carl değilim’dedi.

Turan Özkavak Cumhurbaşkanına “Senin Başbakanının Netenyahu ile ne işi var” dye soru sordu.

SP Kocaeli İl Bşk yardımcısı Turan Özkavak ‘Ben Carl değilim’dedi.

Pamukova Saadet Partisi Olağan Divan Kurulu toplantısına katılan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Turan Özkavak çok çarpıcı iddialarda bulundu. Cumhurbaşkanı’na da göndermelerde bulunan  Özkavak “Ben Carl değilim. Ben Turan’ım” dedi.

 

Siyası Çalışmalar nedeniyle Pamukova ya gelen Kocaeli Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Turan Özkavak ile birlikte İlçe müfettişi Hasan Zengin de Pamukova ya geldi.

 

Pamukova da bir dizi esnaf ziyaretleri yapan Saadet Partililer akşam saatlerinde de İlçe Divan Kurulu Toplantısına katıldılar. Partinin olağan divan kurulu toplantısı açılışından sonra Turan Özkavak’a söz veren İlçe Başkanı Kemal Taş Yine toplantıya katılan Saadet Partisi yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen e ise daha sonra konuşma verdi.

 

Turan Özkayak Pamukova ya gelme sebeplerine aktardıktan sonra ilçe de yaptıkları ziyaretler sonunda Pamukova da en çok tanınan partinin Saadet  Partisi olduğunu anladıklarını ancak bu kadar tanınan bir partinin ise seçimlerde az oy almasının nedenlerini anlayamadıklarını söyledi.

 

“Pamukova ziyaretlerinde gördük ki bu kadar tanının başka bir parti yok. Ancak oy almada bir eksiklik var. İntiba var, herhangi bir siyasi partiye karşı olan intibadan bize olan intiba daha fazla. O alırken bu intiba oya dönüşmüyor. Bunun için bize düşen görevler var. Bizler herkesi sevgi ile merhametle kucaklamayı çalışmalıyız. Kimseye kötü söz söylemeden iyi bir dille anlatmalıyız.

 

Bugün insanları kutuplaştırıyorlar. İktidar tarafı ile muhalefet taraftarları gibi taraflar oluşturuyorlar. Bizler çalışmalarımız sırasında iğne ile oya örer gibi çalışmalıyız biz rehberlerimizden örnek almalıyız. Diyen Özkaymak: Paris olaylarına değindi.

 

Yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlunun Paris’teki dünya liderleri ile birlikte İsrailli başkanı Netenyahu ile birlikte yürümesine tepki gösterdi.

 

Cumhurbaşkanı üzerinden Başbakan a yüklenen Özkavak;  

“Sen oradaki o kadar milletin içersinde Netenyahu yu görüyorsun da, Netenyahu ya bebek katili diyorsun da, İsrail’e terörist devlet diyorsun da; Senin başbakanın, hadi onlar yetmedi de birde üstüne ekledin 4-5 tane bakının onların içinde ne işi var,

Sen Trübüne oyuyorsun buna eyvallah ta benim peygamberime hakaret etmek, benim peygamberimle istihsa etmeyi kendisine özgürlük kılıfı altında bulundurmuş olan bir toplumun içersinde senin Başbakanının ne işi var? Bakanının ne işi var ?

 

Uluslararası konjonktür’dü, Avrupa Birliğiydi, oydu, buydu, hadi bunlara eyvallah, o zaman git uyduruk bir adamla temsil ettir bari orada. Burada Türkiye de milleti karşı söylediklerin ayrı, Orda başka devletlere karşı emperyalizme karşı takındığın tavır ayrı olursa biz buna dur deriz.

 

Biz buna hayır deriz. Biz buna hayır ben Carl değilim deriz. Biz Carl değiliz. Ben Carl değilim. Ben Turhan’ım.

 

Basın özgürlüğüne de değinen Turhan Basın özgürlüğünü bizi özgürlük alanımız anlayışı ile tarif etti.

 

“Benim özgürlük alanımın bir hudut’u vardır. Hudutsuz diye bir şey yoktur. Namütenahi olan sadece Cenab-ı Allah’tır. Benim özgürlüğüm sizin özgürlük alanınıza kadardır. Sizin özgürlük alanınızdan içeriye ben özgürlük alanı diye girersem mütecaviz duruma düşmüş olurum. Kimse istemezdi kendi özgürlük sahası içersine girilsin. Kimse de başkasının özgürlük sahası içersine girmemesi lazım. Bu bir evrensel kaidedir. Bu bir genel ahlak kuralıdır. Kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın. Yani batıl olarak adlandırdığımız bir şekilde insanlar cisme tapıyorlar, hayvana tapıyorlar Hindistan da onlara gittikleri zaman onların örf adet, ananesi oluyor, bize geldiğimiz zaman  Müslümanlar kendi peygamberlerine ve kitaplarına ve inanmış oldukları Allah a karşı herhangi tekbir ve ahlaksızlık yapıldığı zaman; “Yahu sen ne yapıyorsun” dediği zaman Müslümanlar terörist oluyor. Böyle bir mantık böyle bir anlayış olabilir mi?

 

Biz yeni bir dünya derken bunu kast ediyoruz. Yeni bir dünya da Erbakan hocamızın yeni bir dünya’dan kast etmiş olduğu şey budur. Biz hiç kimsenin mukaddesatına kötü söz söylemiyoruz. Kimsenin de buzum mukaddesatımıza karşı ahlaksızlık yapmasına taviz de vermeyiz, pirim de vermeyiz. Ne gerekiyorsa da onu yaparız.”  
Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER