banner392

Şen; ‘Ülkemiz büyük felakete koşarak gidiyor.’

Saadet Partisi İlçe Divan Toplantısını Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi. Mahalle temsilcileri yönetim kurulu başkan ve üyeleri yanında partililerde toplantıya katıldılar.

Şen; ‘Ülkemiz büyük felakete koşarak gidiyor.’

Toplantıda bir konuşma yapan Ahmet Şen Ülke gündeminin endişe verici olduğunu iddia etti. “İslam alemi yanıyor. Filistin yanıyor, Mısır yanıyor, Suriye yanıyor. Irak yanıyor. Her yer yanıyor. Buradaki yangını söndürecek olan sizlersiniz, Buradaki kanı durduracak olan sizlersiniz.” Dedi.

 

Milli görüşün mecliste olmadığı için İslam aleminin bu hale geldiğini söyleyen Ahmet Şen;

“Allah aşkına, Allah aşkına çalışın, çalışalım.

Buradan haykırıyorum!

Bunlar 400 milletvekiliyle değil. 1400 milletvekiliyle de gelseler bu yangını sündürmek gibi bir dertleri yok. Neden? Bunların fişi Amerika’ya takılı. Amerika ne diyorsa onları yapıyorlar.

Ülkemizin gidişi, İslam aleminin gidişi çok büyük felakete koşarak gidiyor. Bakın neler yapıyorlar, neler yapıyorlar.” Diye sordu

Ve ele ele verip çok çalışacaklarını söyledi.

 

İlçe Başkanı Kemal Taş ise gündemle ilgili konuştu. Mili görüş ün mutlaka mecliste olması gereği üzerinde durdu. 7 Haziranda genel seçim çalışmalarında başarılı olmak için çalışmak gerektiği vurgusu yaptı.

 

Eski başkanlardan Latif Demir ise Yeril seçimlerde kazanan Saadet Partili belediye başkanlarının başarılı projeler ürettiklerini söyledi. Demir mahalli idalerer toplantısında gündeme gelen belediyelerin başarıları adlı toplantıda her belediyenin borçlarının 3 defa silinmiş olduğunu öğrendiğini söyledi. Ancak Türkiye de Saadet Partisinin mevcut 27 belediye başkanının çok başarılı ve borçsuz belediyeler olduğunu söyledi.

 

Toplantıdan sonra Pamukova da Pamukova spor un teknik hocası Özcan Sevil in yeni iş yerini ziyarete eden Saadet Partililer iş yerinin hayırlı olmasını temennisinde bulundular. Halk Eğitim Müdürlüğü yakınındaki Özcan Sevil in yeri cafe de partililer çay içtiler ve sonra dağıldılar.

 

Ahmet Şen’in konuşmasının tamamını dinlemek için (alttaki videoyu tıklayın lütfen) 
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 01:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

sen kimin dediğini yaptın belediye seçimlerinde ahmet şen...? çıkmışsın naval okuyorsun orda bak kimse yok yanında neden bir düşün bakalım..?

SIRADAKİ HABER