banner392

Saadet Partisi kendine has ilçe divan toplantılarına devam ediyor.

Pamukova Saadet Partisinin bu ayki ilçe divan toplantısında hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan Teşkilatlandırma Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü iç politikadan dış politikaya kadar bir dizi değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi kendine has ilçe divan toplantılarına devam ediyor.
Ünlü Hükümetin dış politikada o sorun diye diye hiç komşu bırakmadığını Türkiye'nin arkasını döndüğünde güvenecek komşusu kalmadığını söyledi.
 
SIFIR SORUN SIFIR KOMŞUYA DÖNÜŞTÜ. Komşumuz kalmadı. Arkamızı dönebileceğimiz bir tane komşumuz yok” dedi.
 
Dünyada Müslüman kanının akmaya devam ettiğini de söyleyen Osman Ünlü:
“Filistin de Müslüman kardeşlerimizin kanı akıyor. Afganistan da Müslüman kardeşlerimizin kanı akıyor. Pakistan da Müslüman kardeşlerimizin kanı akıyor. Çeçenistan da, hatta Çin de nereye bakarsanız bakın dünya da Müslüman kanı akıyor.” dedi
 
‘MÜSLÜMAN KANIN AKMASINA BİZ SEBEP OLDUK’
 
Sıfır Sorun diye yola çıkan bir dış politika uyguluyorlar. Şu gün geldiğimiz noktada ne var biliyor musunuz? Bir sıfır var. Komşumuz kalmadı. Malatya Küreciğe nato adına bir radar istasyonu kurdular. İran la bizi düşman ettiler. Suriye de içerde bir sıkıntı var. Müdahil oluyoruz. Adeta kendi iç isyanımız gibi, Daha iki sene öncesine kadar Suriye ile ortak bakanlar kurulu toplantısı yapacak kadar sıkı fıkıyı bugün Amerikan ve İsrail Menfaatleri, Avrupa’nın menfaatleri doğrultusunda Suriye ile düşman kesildik. Düne kadar “Nato’nun ne işi var Libya da” diyorduk. Nato üstünü getirip İzmir’e kurdurduk. Oradan yönettik. Bizde müdahil olarak Libya’nın ikiye bölünmesine sebep olduk. Müslüman kanının akmasına sebep olduk”
 
‘AB İÇİNE GİRECEĞİZ DİYE AZERBAYCANLI KERDEŞLERİMİZİ KAYBETTİK’
Ermeni soykırımı tasarısıyla bizimle mücadele eden ülkelerle aynı kabın içine AB içine girmeye çalışmak için mücadele ederken Azarbeycan’daki Ermenilerin Karabağ da katlettikleri kardeşlerimizin dertlerine derman olacak bir siyasi politika güdemez olduk.
 
‘RANTİYECİ İKTİDAR’
Rantiyeciye kepçeyle vatandaşa kaşığın ucuyla veren bir hükümetle karşı karşıyayız. Gündemde olan memur sözleşme görüşmeleri var. Geçen yıl yüzde 11, büyüme yüzde 8 bucuk Türkiye yüzde 8 bucuk büyümüş. Memura hükümetin teklif ettiği para yüzde 3. İnsanda biraz utanmak olur. Bu insanların emeklisini de ilgilendiriyor verilecek zam, Memuru da ilgilendiriyor verilecek zam. Bu devletin milletine hizmet eden insanları bunlar. Aileleri ile beraber 15 yirmi milyon insandan bahsediyoruz. Verilen zam komik. Sen devletinin istatistik kuruluşunda demiştin ki yüzde 11. Siz gübreyi yeni, hayvanı geçen seneki fiyata alabiliyor musunuz? Bunları mukayese ettiğiniz zaman bunların çok daha üzerinde fiyatlarla alabiliyorsunuz. Mazot, Peki bunu daha çalışan personeline veremeyen bir anlayış, emeği bu kadar saygısızca yaklaşan bir anlayışla bu ülke nereye kadar gidecek?


 
‘ZİNA SUÇ OLKATTAN ÇIKTI. CAMİLERİN YANINA BARLAR AÇTIRDILAR’
Bizim Anadolu insanımız saf, temiz, tarlasında, bağında bahçesinde onun bunun malında mülkünde. Kadınında, kızında gözü olmayan temiz insanlardır. Ama gel görelim ki Anadolu’nun insanını köylerde yaşayan, şehirlerde yaşayan insanlardan başlamak üzere öyle bir hale getirdiler ki!
Ne bizim bir ailemiz kaldı?
Ne sokağa gönderecek çoluğumuz çocuğumuz kaldı?
Caminin dibinde bar var. Camiye 20 metre Minare yıkılsa barın üstüne düşecek. Eskiden 150 metre mesafede bardı, pavyondu kahvehane acılamazdı caminin yanına okulun yanına. Şimdi böyle bir şey yok artık Avrupa ya uyacağız diye bunları kaldırdılar. Camimin dibinde bar Adapazarı çıracılara gidin bakın Kavaklı caminin dibinde 20 metre mesafede bar var. Bunun gibi çok örnekler var.
Bundan 10 sene önce sokağa çıktığınız zaman gördüğünüz manzarayla bugün sokağa çıktığınızda gördüğünüz manzarayı mukayese ederseniz eğer ahlaki ve manevi erozyon bakımından bir değerlendirirseniz eğer çok çok daha kötü olduğumuzu göreceksiniz.
Televizyon kanallarından adeta lağım akıyor. Gazeteler adeta öyle. Be arkadaş bu kadar güçlü hükümet, Bu kadar güçlü meclis, bir Mit başkanını bir savcı dava açtı iki günde Mit Başkanının Savcının muhatabı olmasını ortadan kaldıracak kanun çıktı. O kadar güçlü bir hükümet var. İstedikleri kanunu istedikleri gün çıkartıyorlar. Bu zina, Ne zamana kadar serbest kalacak?
Bursa Emniyet müdürünü muhtarlığa şikayet ediyorlar “Sayın Emniyet Müdürü sokaklar çok af edersiniz fuhuş yuvasına döndü, her parkta, her ağacın altında gençler uygunsuz vaziyette görülüyor. Bunlara bir çare bulun diye muhtar Emniyet Müdüründen medet umuyor. Emniyet Müdürü diyor ki muhtarlar siz haklısınız. “Bende bundan çok rahatsızım ama gel görelim ki bu adamların yaptıkları yasal” diyor. “Bunların yaptıklarını engelleyecek bir kanun yok.”diyor.
Önceden zina suçtu gidip müdahale ediyorduk. Suç işleniyordu. Alıp götürüp gözaltına alıyorduk. Mahkemeye sevk ediyorduk. Mahkeme ne karar verirse.. Şimdi böyle bir şey yapamıyoruz”diyor.
Ne zamana kadar bu ahlaki erozyon devam edecek?

İşte eğer, Milli görüşçüler, bizler görevimizi iyi yaparsak, bunlara gerek muhalefette, gerekte Allahın izniyle iktidara geldiğimizde bunları ilimizde düzeltirsek bu işler ancak bizim geldiğimizde düzelir.

Bunlardan medet ummayın yapacak olsalar 10 senedir yaparlardı.

Bunlardan ahlaki ve maneviyatı yüceltecek iş beklemeyin. Bunlardan dindar nesil beklemeyin.
Bunlar bu işleri sadece laf ile yapıyorlar. CHP oradan çıkıyor. Vay efendim nasıl dindar nesil yetiştirirsin. O diyor yetiştiririm. O diyor yetiştiremezsin. Bir kayıkçı kavgası zannediyor ki insanlar bunlar bir şey yapıyorlar. Halbuki bunlar dini yozlaştırıyorlar.

Mücadele azmi olmayan, cihat ruhu olmayan, hiçbir şeye karışmayan, kıl beşi bitir işi diyen bir Müslüman kitle oluşturdular. Yani islamı layıklaştırmaya çalışıyorlar. İçini boşaltmaya çalışıyorlar. Dinler arası diyalog, uyum, işte bilmem hak İbrahimi dinler, başlığı altında Allah indinde tek din İslamdır. Ayeti kelimesini dahi hutbelerden kaldırma cüretini gösterecek bir seviyede dini yozlaştırmaya çalışıyorlar.
Allah CC Buyuruyor: “Allah indinde tek din islamdır”. Ondan keresi boştur. Din değildir. Niye İslam geldi? Hak geldi. Diğerlerinin hepsi zayi oldu.
 


EYYY EGEMEN BAGIŞ…!
Şimdi Egemen Bağış İbrahimi dinler haşa müzik yapıyor. Tek tanrıya müzik yapıyorlar. Hacı koymuş bir kenarıya, şia yıldızını koymuş öbür kenarıya, hilali de koymuş bir yere, üç din varmış dünyada bu üç din için, o üç dinin tanrısına müzik yapıyorlarmış. Bu ülkede yapıyorlar. Bu ülkenin bakanı yapıyor ha dikkat edin.
Bu ülkenin bir tane AP başkanı var Çavuşoğlu Bu adam yılbaşında tebrik kartı yaptı. AP başkanı bu AKP Milletvekili bu tebrik kartının üzerinde ne var? Satanizim işareti, eş cinsel işareti, haç, İsrail in yıldızı Siyonizm, bide Budizm işareti. Kardeşçe beraber yaşayalım biz hepimiz biriz diye mesaj gönderiyor. Yılbaşı kartı gönderiyor. Muhataplarına, parlamenterlerine.
Allah aşkınıza. Eyy camide namaz kılan Müslüman kardeşim, hacı abeyim. Alnını secdeye koyuyorsun. Benim gibi benden daha uzun bir karış sakal bırakıyorsun. Çoluğunu, Çocuğunu  böyle fitnelerden muhafaza etmeye çalışıyorsun. Senin paranla, senin yetkinle bu işleri yapıyorlar yaa. Verme bu yetkiyi. Verme bu yetkiyi bu insanlara artık. Yeter daha nereye kadar bekleyeceğiz?
Maalesef gidişatımız çok iyi değil.


 
EKONOMİ
“Ne emeğe yaklaşımda, emek kutsaldır. Bizim anlayışımızda 4 tane hak sebebi vardır. 1.si insan olmak. 2.si Hedef, 3.Hukuk, 4.sü ikili anlaşmadır. Bunlar en kutsal hak olan emek hakkını dahi işte gördünüz yüzde 3 lerle, yüzde 2 lerle gasp etmeye çalışıyorlar. Milletin gözünün içine baka baka. Bunlardan ekonomik olarak ne bekleyelim?
Memlekette 3 tane dolar milyarderi vardı. 2002 de. Şu anda oldu 33 tane. Memlekette bankalara toplam borcu olan 600 milyon tl. Milyar değil milyon. 1 milyar tl bile değil. 2002 de. Şu anda 270 milyar. Yani eski para ile katrilyon. Milletin bankalara borcu var. Borçlanmış herkes borçlanmış bankalara. Faiz ödüyor sıkıntı içersinde.
 
2 B YASASI
Şimdi 2B diye bir yasa çıkarttılar. Milletin kullandığı dedesinden kalmış. Babasından kalmış araziler var. Diyorlarki bunlar devletin satacağız. Rayiş bedelden 100 tl bedelle. Peşin verirsen indirim yapacağız 56 lira. Paran var mı yoo. Nolucak? Diyorki banka oradan devreye giriyor. “Gel kardeşim. Para bende var vereyim mi sana? Ver de ben parayı nasıl ödeyeceğim. Ödersin” diyor. Ver bakalım şu parayı, hele yerini bir hipotek et. BAKIN BURDA TUZAK VAR. Bu milletin yüz senedir kullandığı topraklar bankalara geçecek. Ne kadarı geçer? Ha vallahi yarısından fazlası geçer. Millet almak için gayret edecek. Baba malı kaptırmayacak. Başkası almasın diye uğraşacak. Peki kim alacak? Yandaki komşusu alsa yine iyi. Yooo.
 


BAKIN BİR KANUN DAHA ÇIKARTTILAR.
Türkiye de 7 tane ilde yabancıya toprak satma limiti dolmuş. İstanbul dahil olmak üzere. Yeni bir kanun çıkarttılar. Bir yabancı insan 25 dönüm yer alabiliyordu Türkiye de. Yasal sınır buydu. Bundan daha fazla alamıyordu. Bugün 300 e çıkarttılar. Kanunla. Kanunun yanına bir madde daha koydular. Dediler ki:
“Bu 300’ü Bakanlar Kurulu Meclise sormadan iki katına da çıkarabilir. Yani bir tane yabancı uyruklu insan 600 dönüm yer satın alabilir hale geldi.
Peki 2B ile bu kanun içinde çıkması sizce manidar değil mi? Çok manidar. Yarın Pamukova Hüseyinli köyündeki 2B arazisini almak için Denizbank tan kredi almış Hüseyin amca kredisi ödeyemediği gün oradaki toprağı bir Yunanlı, bir Rum, bir Ermeni, Bir Amerikalı, bir İngiliz, bir Fransız gözü kapalı hiç Hüseyinli ye bile gelmeden bankanın icrasından satın alacak. Zannedeceksin ki sen komşun Ahmet Mehmet oldu. Hayır Hans olacak, Coni olacak veya Agopyan olacak. Komşun tarla komşun olacak onlar. Bilmiyorsun sen adamın tarlayla işi yok. Adamın derdi bu memleketin toprağını satın almak.

Benim memleketim Kaynarca Kandıra. Kandıra ya ben bayramdan bayrama gidiyorum. Cemiyet olduğu zaman gidiyorum. Başka bir şey yok. İstanbullular gelip toprak alıyor. Kaynarca da İstanbullular toprak alıyor İstanbul lu deniyor. Sapancayı İstanbullular aldılar İstanbul lu Ermeni midir, Yahudi midir? Rum mudur? Amerikalı mıdır, Fransız mıdır belli değil. Adı Ahmet Mehmet olan gavur mudur belli değil.
Bizim öyle gavurlarımız da var haa. Yahudi dönmeleri var bu ülkede adı Hüseyin. Osman, Ömer, Nejat, İsmail, Cemal, Böyle adamlar var. Yani böyle dönmeler var Yahudi dönmeleri Sabataisler bunlar. Bunların isimleri Türk ama kendileri Müslüman değil. Beyinleri bir kere Müslüman değil. Böyle insanlar var. Bu işlere dur diyebilmek için Milli Görüşün acilen iktidara gelmesi lazım. Milli Görüşün acilen iktidara gelebilmesi için bizim çok çalışmamız lazım. İşte biz bu toplantılara geliyoruz. Ne yapacağız bu ay onları konuşacağız az sonra. Ne yaptık. Ne eksiğimiz var bunları konuşacağız. Allahın izniyle. Bu ülkenin tek sahibi sizleriz diye sokağa çıkacağız.
 
YENİ BİR DÜNYA, ADİL TEMELLER ÜZERİN KURULU YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ KURMAK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ’ diyen Osman Ünlü
“Hem dünya ya, hem ahirete mamur olacak bir siyaset yaptığımız için Allah’ın izniyle bu siyasetimizi böyle gayretli çalışkan kadrolarla beraber yapmaya devam ediyoruz” Diyerek sözlerini bitirdi.
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2012, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovadan
pamukovadan - 12 yıl Önce

Hep ülke elden gidiyor edebiyatı, yeter be gına geldi artık, siz başka hiç birşey bilmez misiniz.. Yapıcı bir şey konuşmazmsınız, dünyayı, Türkiye'yi bilmesen ülke yokolup gidiyor sanırsınız.. Bu halk size niye söz hakkı versin.. Kendinize faydanız yok. Chp desen kokuşmuş... Bi kendine gel ey muhalefet.. Fosil gibi yerlerde sürünme... Başını kumdan çıkar artık...

Sögütlü
Sögütlü - 12 yıl Önce

Bizim en büyük sorunumuz c.h.p baş bakan onlara saldırıyor onlar baş bakana aralarında geçinip gidiyorlar Türkiyede işsizlik varmış elektiriğe doğal gaza, akaryakıta zam gelmiş çiftçi ürününü yok pahasına satmış gençlerimiz maneviyatını kaybetmiş bunlar önemli değil CHP onu dedi AKP bunu dedi .çift kale maç gibi o ona atıyor topu o ona.OSMAN ÜNLÜ sen istediğin kadar uğraş düzen kurulmuş ama ALLAH sizin yardımcınız olsun çünkü bu memleketin sizin gibi inançlı vatan sever insanlara ihtiyacı var.

SIRADAKİ HABER