banner392

Saadet Adayı Ahmet Şen seçim çalışmalarına hız verdi.

Saadet Partisi Pamukova belediye başkan aday adayı Ahmet Şen İstanbul ve Sakarya’dan gelen parti temsilcileri ile birlikte Pamukova’daki STK ları ve esnafı ziyaret ederek seçimlerde destek istediler.

Saadet Adayı Ahmet Şen seçim çalışmalarına hız verdi.

Bugün öğleden sonra Pamukova ya gelen Saadet Partisi İstanbul il başkan yardımcısı Nurettin Şenel, Sakarya il yönetim kurulu üyesi Metin Özdin, Burhan Turan ve Pamukova İlçe başkanı Kemal Taş, Belediye başkan aday adayı Ahmet Şen ile partililerin hazır bulunduğu ilçe binasında yapılan toplantıda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Başkan aday adayı Ahmet Şen “Pamukovamız için, güzel projeler üretmek için canla başla durmadan çalışacağız. Yeni bir Pamukova’yı inşa edeceğiz Allahın izni ile” dedi.

 

İstanbul il başkan yardımcısı Nurettin Şenel ise Milli görüş teşkilatları ile birlikte durmadan bıkmadan çalışmalara devam ettiklerini, Pamukova ya gelerek aday adayı Ahmet Şen’e destek vermek istediklerini söyledi.

 

Parti binasında yapılan basın açıklamasından sonra esnafları gezen Saadet Partililer Pamukovalı esnafa “Saadet gelecek bolluk bereket ve para gelecek” sözü verdiler. Esnaflarla birlikte fotoğraflar çektirdiler, Başkan adayı için oy istediler.

 

Pamukova’da hayatını kaybeden Ali Erdikmen’in cenazesine de katılan Saadet Partililer muhtarlar derneğini, yerel kültür derneğini, Eskiyayla köyü Derneğini de ziyaret ettiler.

 

Muhtarlar derneğinde yaptıkları görüşmelerde Saadet Partisi adayına oy istediler. Dernekte uzun süre muhtarlarla toplantı yapan Saadet partililer. Ülkenin iyi yönetilmediğini, toprakların yabancılara satıldığını ve bu gidişle gelecekten endişe duyulması gerektiğini söylediler. Pamukova da belediye başkanlığını kendi adaylarının kazandığında inanç sevgi, saygı, özgürlük, adalet, refah, hak, ahlak esaslı yönetim anlayışı ile belediyeyi yöneteceklerini anlattılar.


 

Daha sonra yerel kültür derneğini ziyaret eden partililere dernek te Pamukova’nın eski günlerine ait fotoğrafları gösterildi, Pamukova tatlısı ezme ikram edildi.

 

Yerel kültür ile aynı binada bulunan Eskiyayla Rumeli Balkan Türkleri Derneğini de ziyaret eden Saadet partililer Belediye başkanı adayları seçilirse Pamukova da dernekleri bir araya toplayacak yer yapma sözü verdiler. Eskiyaylalılar Derneğinde misafirlere derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi, ayrıca dernek ile ilgili yapılan çalışmaları bir arada toplayan cd ler hediye edildi. 
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER