banner392

Referandum Öncesi Saadet ve Büyük Birlik ten birlik mesajı.

Pamukova da Büyük Birlik Partisini ziyaret eden Saadet Partili yöneticiler Referandum öncesi toplumun gerilimden uzak tutulması ve Başta İktidar Partisi olmak üzere Cumhurbaşkanı dahil tüm partilerin söylemlerine dikkat etmesini istediler.

Referandum Öncesi Saadet ve Büyük Birlik ten birlik mesajı.

 Pazar Günü akşam Büyük Birlik Partisini ziyaret eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Ahmet Şen ve partililer Büyük Birlik Partisi Genel Kurulu sonucu yeni seçilen BBP İlçe Başkanı Orhan Sever i ve yeni yönetimi ziyaret için geldiklerini söylediler.

Yeni Başkanı Orhan Sever’i ve yeni yönetimi kutlayan Saadet Partisi ilçe başkanı ve yöneticilerini kabul eden ve yapılan ziyaretten mutlu olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Orhan Sever, Gümdemdeki sıcak konularada değindi.

Gündemin en baş maddesi olarak Dün Türkiye yi ziyaret eden Kuzey Irak yönetimi başkanı Barzani nin İstanbul ve Ankada da Kürdistan Bayrağını asmasına göz yumulmasına da tepki gösterildi.

BBP Pamukova İlçe Başkanı Orhan Sever;

“ Basına yansıyan Kürdistan Bayrağını Atatürk Havaalanına, Ayrıca Cumhurbaşkanının makamında Kürdistan bayrağının asılması,



Bu Zamana Kadar Biz Neyle Uğraştık.

Hem PKK ile uğraşıyorsun,  Ama, hükümet, idareciler ne yapıyorlar, meşru hale getiriyor. GİDİŞAT O YÜZDEN İYİ DEĞİL.

Ahmet Şen ise,

“ Herkesin fikri, zikri anı değil. Zaten öyle de olması gerikiyor. Ayrı olması doğal, Ama yani şimdi karşınızdaki bir görüşü eğer ona çeşitli ithamlarda bulunursanız, “ yok siz hainsiniz, siz teröristsiniz, siz pkk lısınız gibi sözler ayıp şeylerdir.

BU TOPLUMA FİTNE TOHUMLARI SAÇAR.

“ Topmulu böler, parçalar, toplumu birbiriyle savaştırır. ‘Allah Muhafaza’ İnsanlanın prtileri, grupları hiç önemli değil. BİZ KARDEŞİZ. Kardeş olmak zorunayız. Herkes kendi fikrini savunacak. Herkes kendi partisine çalışacak. O ayrı bir şey. Ama: Toplumun ve devletin çıkarlarına bir ve beraber kardeş olucaz. Bir referanduma gidiyoruz. Ortamı germeden kardeşane bir seçim olsun. Ülkenin zaten bir sıkıntıları var. Dışarda ordumuz savaş halinde. İçerde bir sürü sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılar kutuplaşmaya, gruplaşmaya gerek yok.” Dedi.

BBP GENEL BAŞKANININ SÖZLERİNİ DE HATIRLATAN ORHAN BAŞKAN

“ Genel Başkanımız bu referandum süresinden dolayı dediki: “ Bu referandumda Olağanüstü Halin kaldırılması gerikiyor” dedi. Olağanüstü Hal Durumunda Referandum seçiminin daha verimli olcağını düşünmüyor. Ama şu an Olağanüstü Hal var ama hükümette çıkan yasalar olsun. Başbakan olsun, hep insanları öteleştirmeye gidiyor. Öteleşmeye gittiği zaman sıkıntılar doğuyor. İnsanlarla artık muhabbet te edilimiyor doğru dürüst.

Partimizin almış olduğu karar da genel başkanımız “biz istişarelerimizi yapıyoruz. Meşveret kanuna göre herkesin fikilerini alıyoruz.”dedi ve ona göre bir açıklama yapacağını söyledi. Bizde parti teşkilatı olarak dedik ki; Ne karar çıkarsa çıksın bu bu Meşveret çerçevesinde olduğu için bizlere de uymak gerekiyor. Hayırlısıyla İnşallah bir çözüme ulaşır.

PAMUKOVA SORUNLARI DA GÜNDEME GELDİ.

Sakarya  nehri kenarına kurulacak kağıt fabrikası ve Pamukova atılan çöpler konusanda duyarlı olan BBP yöneticeleri

Pamkova da yapılacak çevreye atık bırakacak ve tarımı etkileyecek kağıt fabrikasının kendilerini ilgilendirini söylediler.

Orhan Başkan, Sakarya’nın verimli ovasına kağıt fabrikasının kurulmasının yanlış olduğunu kaymakam beye söyledik. Dilekçe verdik. Kaymakam bey nasıl oluyor dedik. Kamakam bey geri dönük olmuyor.dedi.

Ama bir taraftan tarımı kolluyorsunuz, bir taraftan atık fabrikasını buraya getiriyorsunuz. Burdakı atıkların komple Sakarya ya atıldığı ve Sakarya dan çitçimizin motorlarla da sulama yaptığı ortada. O etkiliyor.

Yetkililer bu fabrikanın zararı olmayacağını söylüyorlar. Ama biz de isterlerse zaranını belgelerle sunabiliriz.”dedik ve isterlerse gercek ten belgelerle ispatlarız.

KONUŞMALARIN TAMAMINI İZLEMEK VE DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYIN. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER