banner392

Pamukova’da MHP’liler kırgınlıkları bırakıp kongreye kilitlendiler.

Pamukova da Milliyetçi Hareket Partililer, aralarındaki kırgınlıkları sonlandırıp, birbirlerine sarıldılar. Daha güçlü olabilmek için birlikte çalışacaklarını söylediler.

Pamukova’da MHP’liler kırgınlıkları bırakıp kongreye kilitlendiler.

Pamukovalı Milliyetçiler aralarındaki kırgınlıklara son verdiler. Yeniden MHP çatısı altında bir olup, birlik olup, güç olup Vatan, Millet sonrada parti diyerek birbirlerine sarıldılar.

 

Pamukova da Belediye Başkanı Cevat Keser in Milliyetçi Hareket Partisinden başkan seçildikten bir süre sonra seçildiği partiden istifa etmesinden sonra Pamukova MHP ilçe teşkilatında ve ülkü ocaklarında da ayrılıklar yaşanmıştı.

 

Yerel seçim de bir kısım MHP’li AKP den belediye başkanı adayı olan Cevat Keser’le birlikte hareket etmiş, Bir gurup ta partisine sahip çıkmış başkanlık yarışında sonun kadar mücadele etmişlerdi.  Cumhurbaşkanlığı seçimi dahil Pamukova da MHP teşkilatı bir dağınıklık içinde görülmüştü.

 

2015 Genel seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde bir taraftan da AKP ve HDP arasında sürekli dillendirilen Çözüm süreci haberlerinden rahatsızlık duyan Pamukova’lı MHP’liler yeniden eski günlerdeki gibi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Türk Milletini bölmek isteyenlere karşı daha dik durabileceklerini anladılar.

 

Dün gece Pamukova İlçe binasında toplanan Eski ilçe başkanlardan Kemalettin Yörük, Mesut Uslu, yeni başkan Orhan Sezer ve etraflarındaki partililer, ülkücü gençler, Milliyetçi gençler ve partililer gece boyunca önce özeleştirilerini yaptılar daha sonra da ülke gündemindeki son gelişmeler üzerinde durdular.

 

Çözüm süreci diye ne olduğu belli olmayan bir gündemle ülkenin meşgul edildiği anlatıldı. Çözüm süreci ile PKK gibi terör örgütünün meşrulaştırılmaya çalışıldığı anlatıldı.

 

Her türlü hain planlara karşı durabilmek için Milletini seven milliyetçilerin MHP çatısı altında kenetlenmesi genel seçimde ise MHP’nin iktidara taşınabilmesi için gece gündüz çalışmak gerektiği üzerinde duruldu.

 

Vatan’ın bölünmez bütünlüğü her şeyin üzerinde gelir. Millet ve parti menfaatleri daha sonra gelir, Vatan mevzubahis olursa gerisi teferruattır denildi.

 

 

Yerel seçimlerde Pamukova da MHP’nin belediye başkan adayı olan Emekli Albay  Abdullah Bolal’ın da hazır bulunduğu gecede ilçe kongresine daha güçlü girmek ve çevrelerine karşı beraberlik görüntülerini daha güçlü verebilmek için çalışacakları sözlerini verdiler.

 

Aralık ayında başlayan ilçe kongreleri 22 Kasım Cumartesi günü Karasu İlçe kongresi ile başlıyor. 27 Aralık Cumartesi günü saat:11.00 da Pamukova Kongresinden sonra 28 Aralık Pazar günü Kaynarca Kongresi ile sona erecek.

 

MHP'de ilçe kongreleri sonrasında il başkanlığı için genel kurul yapılacak.

 

İŞTE MHP'DE İLÇE KONGRELERİ TARİHLERİ 

22  Kasım Cumartesi - Karasu 

23  Kasım Pazar - Hendek

29  Kasım Cumartesi - Arifiye

20  Kasım Pazar - Sapanca

  6  Aralık Cumartesi - Söğütlü

  7  Aralık Pazar - Karapürçek

13  Aralık Cumartesi - Erenler

14  Aralık Pazar - Akyazı

19  Aralık Cuma Taraklı

20  Aralık Cumartesi Kocaali

20  Aralık Cumartesi Ferizli

21  Aralık Pazar Adapazarı

27  Aralık Cumartesi Pamukova saat:11.00 de yapılacak

27  Aralık Cumartesi Geyve

28  Aralık Pazar Kaynarca 
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 00:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ATOS-PORTOS-ARAMİS-DARTANYAN
ATOS-PORTOS-ARAMİS-DARTANYAN - 9 yıl Önce

hocam o toplantı üyeliklerin yeniden kazanılması, partinin genişlemesi, daha farklı kitlelere açılması, gençlik kollarının yeniden eski günlerdeki gibi canlı tutulması amacına yönelik bir toplantı idi. fakat mevcut ilçe teşkilatı yöneticileri ferruh dişli, orhan sezer, celal uslu ve fehmi gür parti büyümesin , küçük olsun fazla ses çıkmasın biz istediğimiz gibi at koşturalımda , varsın parti tabela partisi olsun zihniyetini taşımışlardır.bu dörtlü kör sağır ve dilsizi oynamaktadır.bo yüzden kimse pamukova mhp den umut beklemsin.

mhp
mhp - 9 yıl Önce

yazık yazık yazık

Kemal54
Kemal54 - 9 yıl Önce

abi bakıyorumda görmüyor muyum?tek yumruk denen
yukarıdaki fotoğrafdakilerin çoğu cevatın yaverleri

SIRADAKİ HABER