banner392

Pamukova da CHP liler Saadet Partisini ziyaret ettiler.

Anayasa referandum seçimi öncesi Hayır cephesinde açık açık Hayır diyeceğini Söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanının açıklamalarından sonra Baştan beri zaten HAYIR diyen CHP taban da Saadet tabanı ile bir araya gelmeye başladı. Pamukova CHP ilçe teşkilatı ile Saadet ilçe yöneticileri dün akşam bir araya geldiler.

Pamukova da CHP liler Saadet Partisini ziyaret ettiler.

 CHP nin eski ve yeni milletvekilleri ile pazartesi günü sahaya inmesi ile birlikte Pamukova ya gelen 24 dönem Milletvekili Ümit Özgümüş dün akşam saatlerinde Saadet Partisi yöneticileri tarafından da kabul edildi.

Saadet Partisi’nin Pamukova İlçe binasında gerçekleşen CHP nin Saadet Partisini ziyaret i sonrasında tabi ki merak edilen iki partininde ne diyecekleriydi.

Görüşme ye ait sadece pamukovahaber.com kameraları tarafından çekilen o anlar iki partininde çok sıcak ve bir birblerine yakın olmaları referandum da bazılarınında kulağına su kacıracak cinsten oldu.

Milli görşün kurucusu olan Merhum Erbakan hocanın talebelerinden de olan AKP nin de kurucu başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ın partisini ile bu referandumda tamamen ters düştükleri, görülüyor.

Bu seçimde milli Görüşün temsili partisi Saadet Partisi firesiz Hayır cephesinde yer alıyor.

Salı günü akşam saatlerinde ilçe binasında CHP lileri karşılayan Saadet Partisinin ilçe başkanı, bölge başkanları, il müfettişleri ve gençler birlikte CHP lileri ağırladılar.


Çok sıcak bir ortamda geçen yaklaşık 1 saate yakın görüşme ve bilgi alışverişi sırasında özellikle Saadet Parti yöneticileri CHP nin daha önceki anlayışlarından daha farklı ve olumlu bir anlayışla Hayır kahpanyası yürüttüğünü, bu çalışma sonunda Türkiye de 16 Nisan Referandumunda hayır çıkacağına ınandıklarını söylediler.

CHP adına Pamukova da referandum da neden HAYIR diyecekleni anlatan 24 dönem Adana CHP milletvekili Ümit Özgümüş kendini tanıttıktan sonra çok çarpıcı açıklamalrda bulundu.

Özgümüş Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Habertürk kanalında Fatih Altaylı ile yaptıkları bir programda bölünmeden bahseden. Ve internet ortamında dolaşan bir  viedosunu göstererek evet çıkarsa bölünmenin olacağını söylemesi dikkat çekti.

24 Dönem CHP Adana Miletvekili neden Hayır diyeceklerini de Saadet Partilelere anlattı. Saadet Partili yöneticiler Türkiye de toprak satışlarından ekeonomik sıkıntıya kadar her şeyin halka doğru anlatılması gerekitğini söylediler. Ancak Parlamentoda grupları olmadığı için seslerini duyurmada zorluk çektiklerini söyleyen Saadet Partililer CHP nin parlamentoda daha fazla gündemle konuları halka aktarmalarını telep ettiler.

Çok güzel bir ortamda geçen CHP; Saadet Partisi ziyaret toplantısı sonunda güzel dilek ve temennilerle sona erdi. Chp lileri kapıya kadar uğurlayan Saadet Partililer hayırlı şalışmalar dilediler.

CHP SAADET PARTESİ BULUŞMASI ALTAKİ VİEDODA TAM OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 23:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER