banner392

Pamukova da Ak Parti delegeleri ‘Fatih Akın’ dediler.

Pamukova da Ak Partinin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul sonunda yapılan divan başkanlığına sunulan Fatih Akın ve 20 kişilik yönetim listesi delegelerin oyları ile seçildi.

FATİH AKIN KONUŞMASI CEVAT KESER KONUŞMASI ŞABAN DİŞLİ KONUŞTU

Atatürk Kültür Merkezinde saat 13.00 te başlayan genel kurula Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik de katıldılar. İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve diğer ilçeler; Serdivan ilçe başkanı Osman Çelik, Sapanca ilçe başkanı; Nazmi Bostancı, Söğütlü ilçe başkanı Adem Fidan, Hendek ilçe başkanı; Ali Kemal Sofu, Taraklı ilçe başkanı Mehmet pilavcı, Adapazarı ilçe başkanı Mustafa Ak, Memur-Sen Sakarya il başkanı Ahmet Öksüzali de katıldı.

 

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser ve Ak Parti belediye meclis üyelerinin de katıldığı kongrede ak partili bayanlarda hazır bulundular.

 

 

Pamukova da daha önce il başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında da belirtildiği üzere ilin adayı Fatih Akın olduğu açıklanmıştı. Ancak Belediye başkanı Cevat Keser in de aday çıkarabileceği konuşuluyordu. Seçim günü gelene kadar Keser in kimi destekleyeceği merak konusuydu.

 

Ancak beklenilen olmadı. Kongre divan başkanı ve divan teşekkülü yapıldıktan sonra tek aday olduğunu söyleyen divan başkanı başkan adayı olan Fatih Akın a söz verdi.

 

Fatih Akın Kürsüye gelerek ilçe başkanı olduğu zaman içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ak Partinin misyonu ve geleceği hakkında da bilgiler veren Fatih Akın 30 Mart Yerel seçimlerinde canla başla çalıştıklarını söyledi.

 

Fatih Akın'ın konuşmasında "30 Mart Yerel seçimlerinde ve Cumhur Başkanlığı seçimlerinde İlçe Teşkilatımız canla başla çalışmış ve alınan sonuçla buda kanıtlanmıştır. Bizler bu partinin temel taşlarıyız. Bizden önceki büyüklerimizi nasıl mücadele ettilerse bizimde daha fazla çalışıp gayretli olmamız gerekir. Bu görevler oyunbozanlığı, adamcılığı, yandaşçılığı, menfaatçiliği, kırmayı dökmeyi kaldırmaz. " dedi. 

 

Yeniden Büyük Türkiye Sevdasının ucuz düşüncelere kurban edilemeyeceğini sözlerine ekledi.

 

Kongre de en çok Cevat Keser’in tutumu ve söyleyecekleri merak ediliyordu. Fatih Akın’dan sonra kürsüye gelen Cevat Keser Şaban Dişli’ye övgüler dizdi, diğer milletvekillerine ve il başkanına ne olumlu ne de olumsuz hiçbir kelime etmeden konuşmasını sürdürdü. Keser konuşmayı uzun tutunca Bir ara Şaban Dişli el işareti ile konuşmanın tatında bırakılmasını işaret edercesine iki eli ve başı ile bitirilmesini istedi. Ancak Cevat Keser söylemek istediklerini bitirmeden kürsüden inmedi.

 

Konuşmasına hanımefendiler, beyefendiler, Esnaf odalarımızın başkanları, muhtarlarım, köylülerim, vatandaşlarım diye üzün bir girişle başlayan Cevat Keser:

 

Ben Cevat Keser'im 35 yıllık siyasetçiyim. Biz ağaç kovuğundan çıkmadık buraya tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Öyle kolay değil Cevat Keser'i yemek. Yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olan arkadaşlar, Ankara’dan benim ismim gelince seçimlerde ortalıkta görünmedi. Öyle takım elbiseyi giyip jöle sürmekle bu iş olmaz" dedi.

 

Keser; İlçe başkanı Fatih Akın'ın doğru söylemediğini iddia etti.

 

 

“Benden önce hep beraber desteklediğimiz ilçe başkanımız konuştu. “Kendisi ve yanındaki birkaç arkadaş çalıştı ama İlçe Teşkilatının tamamı çalışmadı. Yerel seçimlerde CHP'ye çalıştılar. Beni bu partide Milletvekilimiz Şaban Dişli dışında kimse istemedi. 30 Martta yapılan belediye başkanlığı seçiminde ilçemiz için, Pamukova’mız için, ülkemiz için ben ve arkadaşlarım yola çıktık. Sayın Başbakanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız, beni Pamukova da 4-5 kez anket yaparak Ak Partinin içine aldı. Benim konuşmalarımda yalan, yanlış varsa çıksın bir tanesi yalan desin. Doğruysa da “doğrudur” başkan diye bağırsın. Ben ağaç kovuğundan gelmedim. Tepeden de gelmedim. Ben ilçem için, halkım için, köylerim için, Pamukova için 4 tane parti değiştirerek seçimlere girerek geliyorum. Vura vura geliyorum. Her girdiğim seçim bir önceki seçimden kat kat fazladır. Cenabu Allah hiç beni aşağıya düşürmedi. Önce Allah’ıma Şükürler olsun, sonra Pamukovalı hemşerilerime, köylülerime, muhtar arkadaşlarıma emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”dedi.

 

PAMUKOVA DA HASTANE VE KURUMLARIN İÇİ BOŞALTILDI.

Keser Pamukova da devlet hastanesinin doktor eksiği olduğu için kapatılmadığı ancak hastanenin başka hastaneye yönlendirilerek işlemez hale getirildiğini söyledi.

 

Askerlik Şubesinin Geyve’ye taşınmasına da karşı çıkan Cevat Keser Pamukova’dan Adliyenin de taşınacağının dillendirildiğini söyledi “İstersem ben Ankara ya 10 bin kişi ile gider bu kurumların geri getirilmesi için eylem bile yaparım” dedi.

 

İL BAŞKANI KÜRSÜYE GELDİ

Ancak il başkanı Uncu oğlu Keser e yönelik eleştiri yapmadı. Parti genel politikası üzerinde durdu.

 

ŞABAN DİŞLİ VEKİLLER ADINA KONUŞTU.

Kürsüye gelen Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Milletvekilleri arkadaşları adına söz aldığını söyledi. Cevat Keser’in eleştirilerine yumuşak bir üslupta cevap verdi.

 

Şaban Dişli Cevat Keser’in Hastanelerin içinin boşaltılması ve askerlik şubesinin Geyve ye götürüldü sözlerine de yanıt verdi ve şunları söyledi. “Pamukova ya doktor ataması için elimizden geleni yapıyoruz. En son başhekim ataması yapıldı. Oda Toyota’ya gitti. “Pamukova doktorlara sahip çıkmıyor.”dedi.

 

Askerlik şubesinin Geyve ye götürülmesinde ise tasarruf düşünüldüğünden dolayı “Pamukova Askerlik şubesi Geyve ye taşındı. Askerlik şubesi Pamukova da olsa kaç kişi istihdam edilecek ki.?” diye soru sorarak konuşmasını tamamladı.

 

KONUŞMALARDAN SONRA VEKİLLER VE YENİ YÖNETİM BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER. 
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 00:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ömer
ömer - 9 yıl Önce

ak parti ilçe teşkilatı ne yapıyorsunuz uyanın cevat bey biosin için seçimden önce zehir saçıyor ben gelince kapatacağım diyen seçimden sonra biz yanlış anlamışız diyen askerlik,trf şubesini,sgk,yı öğrenci yurdunu geyveye yamayan cevatn bey değilmi yok efendim ankaraya yürüyüp geri getirecekmiş yalansiyaseti bırakın pamukovayı köylükten çıkarın,yoksa yarın pamukova geyvenin mahallesi olur ........

kamil
kamil - 9 yıl Önce

çok yazık pamukovada akpyi bitirmişler kongreye bu ilgisizliğin sebebini ilçe başkanı ve teşkilatı araştırsın vah pamukovam vah hizmet yine gelmeyecek bunların kavgaları yüzünden.

ESER
ESER - 9 yıl Önce

çok güzel hi̇zmet etti̇ni̇z ülkemi̇zi̇ i̇srai̇le vi̇layet yaptiniz mi̇lleti̇n alinteri̇ni̇ ranti̇yeye peşkeş çekti̇ni̇z

SIRADAKİ HABER