banner392

Pamukova Belediyesi Araç filosuna 2 yeni iş makinesi daha ekledi.

Yeni alınan lastik tekerlekli yükleyici, kazıcı, kırıcı aparatlı iş makinesi ve amman marka silindir iş makinesi iş hacmini daha da kolaylaştıracak. Belediyenin yoğun çalışmalarını hızlandırmak için daha önce alınması kararlaştırılan kazıcı yükleyici ve amman marka silindir iş makinesi gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyeye teslim edildi.

Pamukova Belediyesi Araç filosuna 2 yeni iş makinesi daha ekledi.
 Belediye Başkanı Cevat Keser, araçların teslimi sırasında yaptığı açıklamada; “Pamukova Belediyesi olarak planlanan çalışmaları en kısa zamanda tamamlayabilmek için araç parkımıza 2 yeni araç kararı almıştık. Bu gün de bu araçlarımızı ilçemize getirterek teslim aldık. İnşallah bu araçlarımızı kazasız belasız bir şekilde ilçemize hizmet sunma yönünde kullanacağız.
Göreve geldiğimiz ilk gün itibarı ile Araç Filomuzu Son model makinelerle yeniliyor ve aynı zamanda güçlendiriyoruz.
 
Yeni Makinalarımız son model olup İhtiyaçlarımıza cevap verebilecek teknolojinin son imkânları ile tasarlanmıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 21:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rasit demir-akmanya
rasit demir-akmanya - 7 yıl Önce

neden hersey türkiyede secime yakin zamanlarda olumlu hale dönüyor?geyvede ögrencilere bisiklet dagitmak-pamukovada is araclari gelmesi hep secime yakin zamanlarda yapiliyor,yanlis bir planlama.

SIRADAKİ HABER