banner392

Pamukova BBP İlçe Kongresine Genel Başkan Destici de katıldı

BBP (Büyük Birlik Partisi) Pamukova İlçe Genel Kurulu Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılımıyla coşkulu ve Kayseri de ki terör saldırısı üzüntü ve etkileri altında geçti. Başkanlığa yeniden aday olan Orhan Sever seçildi.

KONGREYİ İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYIN
 Kongre sonunda Yönetim Kurulu üyeliklerine 10 asil, 8 yedek üyele, Denetim Kurulu üyelerine 3 asil, 3 yedek üye seçildi, İl Delegelerine ise 30 üye seçildi.


ÇOŞKU, HÜZÜN, BİRLİK VE KALABALIK GEÇEN BBP KONGRESİNDE GÜNDEME GENEL BAŞKANIN KONUŞMALARI DAMGASINI VURDU.

Genel Başkan Musafa Destici, Kayseri de meydana gelen törer saldırısında hayatlarını kaybeden 13 askere rahmet diledi, 56 yaralıya da acil şifalar diledi. Konuşma tonunu zaman zaman yükselten Destici

Terör saldısını yapanlara sert sözlerle yüklendi.

“ Kayseri’deki hain, kahpe, kalleş PKK saldırısı gerçekleşince biraz tereddütettim. Ama süzümüzü de yerine getirmek gerekirdi, onun için bugün de buraya geldik ve sizlerle birilkteyiz. Kayseri ye de bir heye gönderdik. Şuanda da arkadaşlarımızda ordalar” diye başladı.

“Rabbin onları kahretsin.” dedi

“Bunlar insan olamaz. Bunlar Müslüman hiç olamaz. Yüce Rabbim Kuran-ı Kerim de “ Öyle insanlar vardır ki, Hayvandan daha aşağı derecededir” diyor. İşte bu it sürüleri bu iblisin çocukları tamda bu ayetin muhattabi olmuş durumdalar.” Diyerek sözlerine devam edin Destici

“Rabbim onları kahretsin. Ki birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize göz dikyosalar Allah onları kahretsin.

Bu saldırıda hayatın kaybeden 13 şehidimize Allahtan Rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Yaralı 50 nin üzerindeki vatandaşımıza, kardeşimize Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. İnşallah bir an önce sahliklarına kavuşurlar. “ dedi

ÇOK ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE LANET OKUDU

“ Daha birkaç gün önce buna benzer büyük bir saldırıyla, ihanetle. Bir hainlikle karşi karşıya kaldık. Ve hönüz oradaki acılarımız giderilmeden, daha orada şehitlerimizin kanı kurumadan, yaralılarımız tedavi olup hastaneden taburcu olmadan bugünde Kayseri de böle hain ve kahpe saldırıyla karşı karşıya kaldık. Rabbim kahretsin. dedi. ÇOK ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE LANETLİYORUZ” dedi.

(Not Genel Başkan Destici nin saldırı ile ilgili daha geniş açaklamaları bir sonraki haberde yer alacak)

Buyük Birlik Partisi Pamukova da 3. Olağan Genel Kurulana büyük bir heyacan ve çalışma ile hazırlandı.

Günler önce kongre hazırlıklarına başlayan Pamukova Büyük Birlik Partisi 3. Genel Kurulu Pamukova nın gözde yerlerinden olan Belediye Kültür Salonunda yapıldı.

Külür salonu dış bölümden toplantı yapılacak iç bölümde Büyük Birlik Partisi bayrakları ile süslendi.

Bugün saat 13.30 yapılacağı duyurulan BBP genel kuruluna Pamukova da sayisi parti başkanları yöneticileri, sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri. Bazı mahalle muhtarı da katıldılar.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kütlür Salonu girişinde karşılandı. Destici salonu girdikten sonra salonda alkışlarlar karşılandı.




Toplantı öncesi divan kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığına Yusuf Ulucan, üyelikleri Şükrü Bilgin ve Gürbaz Pertev seçildiler.

Kongre gündemi gereği saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra konşmalar yapıldı. İlk konuşmayı Başkans adayı Orhan Sever yaptı. 2. Konumayı İl Başkanı Cemal Can yaptı.

Daha sonra kursüye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici devet edildi. (Destici’nin konuşmasının tamamı bir sonrakı haberde verilecek)
Büyük Birlik Partisi Pamukova İlçe kongresinde partiye katılan yeni üyelere rozetleri verildi.

Tek liste tek aday şeklinde seçime gidilen BBP seçiminde yeniden Orhan Sever Başkan seçildi.

PARTİYE BAYANLARDA KATILDI.

PARTİYE KATILANLARA RÖZETLERİ TAKILDI VE BİRLİKTE POZ VERDİLER

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Seçimden sonra kensine oy verenlere teşükker eden Orhan Sever yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

İŞTE PAMUKOVA BBP YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE

Başkan: Orhan Sever

Yönetim Kurulu Üyeleri (asil)

  1-Seyfettin Yıldız

  2-Yılmaz Yıldırım

  3-Semih Yılmaz

  4-Kemal Peçenek

  5-Murat Demir

  6-Musa Taşdelen

  7-Batuhan Özen

  8-Mustafa Zeybek

  9-Burak Yıldız

10-Muhammed Öz

 

DENETİM KURULU (asil)

  1-Gürbüz Pertev

  2-Salih Kahraman

  3-Suat Gün

Destici Konuştu

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 23:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER