banner392

Pahlivanoğlu, ‘ Biz Tek Adamla Yönetilemeyiz’ dedi

MHP, MYK üyesi ve Rubasam (Rumeli Balkan Türkleri Stratejleri Araştırmaları) başkanı da olan. Av. Özcan Pehlivanoğlu, Ulusal Tv de Referandum ile ilgili yaptığı söyleşide. “ Biz Balkan Türkleri bir vatanımızı kaybettik. Anavatanımızı da kaybetmek istemiyoruz. Biz tek adamla yönetilemeyiz” dedi.

Pahlivanoğlu, ‘ Biz Tek Adamla Yönetilemeyiz’ dedi

 Milliyetçi Hareket Partisinin MYK üyesi olan Av. Özcan Pehlivanoğlu’nun konuşmaları çok konuşulacak. Pehlivanoğlu Ulusal TV de Haber Merkezinde Deniz Adalı’nın konuğu oldu. Emekli General Soner Polatla birlikte katıldıkleri programda Pehlivanoğlu’nun Yeni Anayasa Oylaması ve Başkanlık sistemi ile ilgili görüşleri merak ediliyordu.

Üyesi olduğu MHP nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin referandumda “evet oyu vericem” demesi ve sonrada tüm mhp nin evet oyu vereceğini söylemesinden sonra Bahçeli’ye yakın olan isin Pehlivanoğlu’nun söylemleri çok merak ediliyordu.

Ayrıca Pehlivanoğlu’nun kurucusu olduğu Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu nun kurucusu olması da çok sayıda üyesi olan dernekler tarafından federasyon başkanının söylemleride önem taşımaktaydı.

İŞTE ÖZCAN PEHLİVANOĞLU NUN AÇIKLAMALARI

‘Benim tezim Türkiye de bir anayasa yapılmaya ihtiyaç yoktur’

Neden İhtiyaç yoktur, “ Çünkü israrla Anayasanın 1,2,3,4. Maddalerini, değişmesi bili teklif edilemeyeceği maddelerin, Anayasının içersinde Türk sözcüğünün değiştiği maddelerenin israrla değiştirilmesi istenmekte; Bu değişiklikler yapılmayacaksa, Türkiye Federatif bir yapıya gitmeyecekse, Türkiye de resmi dilin yerine diller eklenmeyecekse, Türkiye de farklı eğitim sistemlerine geçilmeyecekse yeni anayasa yapmaya gerek yoktur.” dedi

‘Türkeye de hukukun varlığından söz etmek mümkün değil’

Türkiye bugün olağanüstü bir hay yaşıyor. Türkiye de özgürlüklerin kısıtlandığı bir gerçek. Türkiye de hukuk denen olgunun yerlere yapıştığını artık hepimiz görüyoruz. Binim bir de hukuki kimliğim var. Ben avukatım. Otuz yıldır avukatlık yapıyorum.

‘Dayatma Anayasası’

Ben 2012 yılından öngürdüm dayatma anayasasını önümüze getirecekler dedim. Ve bugün o öngürümde haklı çıktım. Bundan sonra da Anayasa da Türksüz bir Türkiye yaratmak için değişik taleplerle gelecklerini söylemek lazım.  

‘Türkiye ye tek adam sistemini dayatıyorlar’

Geçenlerde Meral Akşener Abdullah Öcalanla görüşüldüğünü idida eti. Ancak merkez medya bunu dile getirmiyor.

Ne Görüşülüyor bu anayasa süreci içinde, ve referanduma giden süreçte, Abdulan Öcalan la ne görüşülüyor, bunların kamuoyuna açıklanması lazım.

Evet Cephesini oluşturan cephede; Abdullah Öcalan, PKK, Fetocular var.

Bugün tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ın “ Biz seni cumhurbaşkanı yaptırmayacağız, diye erdoğana karşı iddiaları vardı. Şimdi kendisi tutuklu, Aslında onlarda evet dilecekler ama bu eveti nasıl anlatacaklarını düşünüyorlar.

Evet Cephesinde yer alacak bu grubu anlamak mümkün değil.” Diyen

Özcan Pehlivanoğlu Yeni bir anayasaya gerek olmağığını söyledi. Her yeni anayasının birileri tarafından yaptırılan program doğrultusunda hazırlanmış sözleşmeler olduğunu söyledi.

Başkanlık sistemine karşı durmaktan çok şu anda vatanın bütünlüğü üzerinde durulması gerektiği üzerinde duran Pehlivanoğlu,  “ Tek adamla biz yönetilemeyiz” dedi.

Balkan Türklerinin bir vatan kaybettiğini de anlatan Özcan Pehlivanoğlu;  “Balkan Savaşlarında Balkanları kaybetmiş bir toplumun parçaları olan bizler ikinci vatanımız Anavatanımızı kaybetmemek ve cumhuruyetin kurulmasına destek vermek için hep Atatatürk’ün yanında olduk. Şimdi de hepimizin ortak değerleri olan vatan bütünlüğü için birlikte olmalıyız. “ dedi.

ÖZCAN PEHLİVANOĞLU NUN KONUŞMALARI ÇOK SES GETİRECEK (işte o konuşmalar alttaki videoda tüm ayrıntıları ile var) 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RASIT DEMIR-ALMANYA
RASIT DEMIR-ALMANYA - 7 yıl Önce

saddam gibi-gaddafi gibi-esad gibi basimiza diktatör getireceklerin aklina sasarim-bize daha taninmamis kisilerden kurulu"beyaz parti"ile yeni bir kurulus ile yönetilmek lazim-akrabasini belirli yönetimlere getiren kisilerle isimiz yürümez!

SIRADAKİ HABER